putin si des?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
7 Iun 2008, 16:310 0pana acum mancam orice si oricat...am aproape 50 de kg si niciodata nu m-am ferit de mancare...
dar m-am hotarat sa mananc mai sanatos(nu sa slabesc) fiindca am avut niste probleme cu stomacul si plus de asta am facut "aripioare"
are ceva daca mananc putin dar f des? si de ce anume trebuie sa ma feresc inafara de zahar, sare, grasimi? -
7 Iun 2008, 16:44Buna.
De dulciuri sa te feresti,de paine,de cartofi prajiti,sa nu mananci seara dupa ora 18 decat ceva usor.
De ex.un mar,un iaurt.
Acum pe timpul verii cat ai atatea legume si fructe la indemana onsuma in cantitati mari.
Succes. -
7 Iun 2008, 17:52E mai bine sa mananci putin si des,decat rar si mult.
Pentru ca a venit vara,nu mai consuma dulciuri,produse de patiserie si produse din carne (salam etc.)
Inlocuieste sucurile acidulate si pline de coloranti (daca ai spus ca ai avut niste probleme cu stomacul) cu sucurile naturale,ceaiuri si apa minerala (poate fi si apa plata). -
7 Iun 2008, 23:37Stiu ca vara majoritatea nu au prea mare pofta de mancare asa ca daca faci parte din acea categorie,nu-ti fa probleme deoarece caldura te va molesi in asa masura ca nu mai simti nevoia decat de apa si fructe proaspete si zemoase. Sa mananci sanatos nu inseamna sa tii regim,ci sa consumi doar alimente nepreparate pe cat se poate,mese dese(adica 4-5 pe zi) si mici catitativ,apa plata si ceaiuri multe.Foarte importante sunt fructele si legumele de sezon.Aaaaa....si cerealele (musli) dimineata.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness