Cum sa slabesc in timp scurt????

•  
    • 4 mesaje
    5 Iun 2008, 20:24
    0 0
    Buna fetelor!As vrea sa ma ajutati sa slabesc! Si pentru asta am nevoie de sfaturile voastre! Am nevoie sa-mi recomandati diete care voi le-ati tinut si care cu adevarat au dat rezultate!Aam citit mai multe pareri si mai multe diete , dar sunt toate spuse asa superficial aceleasi idei aceleasi sfaturi....vreau ceve nou si ceva care sa dea rezultate!!! Astept sfaturile voastre!!! Va multumesc mult!
  •  
    • 689 mesaje
    5 Iun 2008, 20:59
    0 0
    Nu exista dieta care sa dea rezultate pe timp scurt. Te-ai ingrasat in timp, nu poti slabi peste noapte. Apuca-te de sport si controleaza-ti alimentatia(mananca cu 500 de calorii mai putin decat arzi).
  •  
    • 506 mesaje
    6 Iun 2008, 12:22
    0 0
    Eh..luminita, nu ai cum sa slabesti in timp "f scurt"..eventula sa te slabesti ...lasa prostiile astea si invata sa te hranesti sanatos
  •  
    • 4 mesaje
    8 Iun 2008, 00:45
    0 0
    Stii,Luminita,exista o vorba..

Slabesti repede,te ingrasi si mai repede.Nu e bine sa ai incredere in toate dietele care iti promit marea cu sarea,ci trebuie sa salectezi si sa iti schimbi modul de viata.Fa mult sport,dar in nici un caz nu manca "de capul tau" adica dimineata nimic,la pranz nimic,si abia pe seara mai ciugulesti cate ceva.Serios,se cheama "a biciui organismul".

Cel mai bine ar fi sa te duci la un medic nutritionist.Ai grija ce faci,pentru ca e mai important sa slabesti sanatos,dar treptat,decat repede si prost.
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iun 2008, 18:33
    0 0
    daca slabesti foarte repede o sa te si ingrasi foarte repede!slabirea trebuie sa se faca incet ca sa aiba efect mai indelungat!eu am ajuns la concluzia ca din momentul in care ai inceput o dieta trebuie sa o tii toata viata ca sa nu mai pui kilogramele inapoi!si eu ma confrunt cu aceeasi problema..........fara rezultate....
  •  
    • 6 mesaje
    10 Iun 2008, 10:50
    0 0
    iti recomand dieta de 90 de zile...la mine a dat rezultate...iti garantez k in putin timp nu ai cum sa slabesti,si nu uita...NU TREBUIE SA TE INFOMETEZi