Cele mai bune rezultate

•  
    • 307 mesaje
    2 Iun 2008, 22:51
    0 0
    Evelor..care este dieta care a avut cele mai bune rezultate la voi? Cam cate kg ati slabit cu ea?
  •  
    • 689 mesaje
    3 Iun 2008, 15:05
    0 0
    dieta ideala..sport si mancat cu 500 de calorii mai putin decat ard.
  •  
    • 2520 mesaje
    3 Iun 2008, 17:15
    0 0
    subscriu
  •  
    • 16 mesaje
    3 Iun 2008, 19:33
    0 0
    Ultima masa la ora 19.00, fara bauturi acidulate, fara paine (max 1-2 felii pe zi), sport cel putin de 3 ori pe saptamana(nu am facut sala, doar evercitii acasa pe saltea si uneori alergat in parc), portiile un pic mai mici, cat mai multe fructe si legume. Am slabit 4 kg in 2 luni si, ce e cel mai important, nu m-am ingrasat imediat dupa ce am terminat "dieta". Dar am inceput sa mananc chiar si la 23.00, si kilogramele s-au intors.
  •  
    • 105 mesaje
    4 Iun 2008, 09:34
    0 0
    sunt de acord cu oana_new. si eu am facut la fel. am slabit 21 de kg in 5 luni. acum m-am apucat si de sport.
  •  
    • 18346 mesaje
    6 Iun 2008, 08:25
    0 0
    tin minte ca mai demult am slabit undeva la 6 kg in doua saptamani si ceva.
    da nu cred ca mi-ar mai iesi acum.
    dimineatza mancam un fibrosan cu patte. cafea, salata cu cruditati si eventual piept de pui fiert, si seara doua, trei legume. multa odihna in timpul zilei, iar seara dansam.
  •  
    • 6 mesaje
    10 Iun 2008, 10:52
    0 0
    eu am inceput de o luna dieta disociata de 90 de zile...si am ajuns de la 82,4 la 72,4...si inca mai am de tinut ptr a ajunge la 62 de kg si ptr a reusi sa intru in rochia de mireasa la vara...daca doresti reteta contacteaza-ma,te pup
  •  
    • 476 mesaje
    10 Iun 2008, 13:27
    0 0
    mananci putin si des, in jur de 6 mese pe zi, tot ce ti place dar in cantitati rezonabile; nu e un regim cu rezultate imediate, este un regim pe termen lung, insa dupa ce ai atins pragul dorit, kilogramele nu se mai intorc; tine de optiune, slabesti repede, exista riscul de yo-yo din cauza ca-ti dai metabolismul peste cap. Concluzia :slabesti lent, dar sigur
  •  
    • 506 mesaje
    10 Iun 2008, 14:01
    0 0
    Draga boheme_fille,

Nu exista diete minune, cai magice, care sa ti redea supletea sau sa te aduca la ea, in timp definit. Trebuie sa redefinesti notiunea de dieta in stil de viata...sanatos.Accesul la informatie este nelimitat, depinde de tine cat timp iti acorzi sa inveti si cat de mult iti doresti sa slabesti.
    Trebuie sa stii, insa, ca ai nevoie de un timp destul de indelungat pentru a slabi sanatos, corect. Elimina grasimile animale, alimentele prajite, sucurile si dulciurile, tigarile. Fa sport, bea multa, multa apa.Vei gasi, cu un simplu google, de ce nu sunt bune cele indicate de mine.
    Succes!
    Nu ti voi indica de ce
  •  
    • 307 mesaje
    10 Iun 2008, 15:13
    0 0
    Smeagol stiu ca nu exista diete magice...iar motivele pentru care sa nu consum alimentele de care tu vorbesti le stiu f bine, de fapt de mult timp am renuntat la ele, cat despre fumat, nu am fumat niciodata si totusi nu reusesc sa ajung niciodata la greutatea pe care mi-o doresc...
  •  
    • 18346 mesaje
    10 Iun 2008, 16:47
    0 0
    boheme, spune-mi te rog cam ce mananci intr-o zi, dar sa corespunda si c celelalte zile.
    voi incerca sa te ajut cu un sfat- asta daca vrei.
  •  
    • 506 mesaje
    11 Iun 2008, 08:37
    0 0
    boheme_fille

Pai, exact cum spunea me_eva, ia impartaseste-ne din stilul tau de viata. Poate te putem ajuta. Fiecare cred ca are ceva de spus. Uite, eu am slabit cam 20 de kg, dar in 3 ani