Cele mai bune rezultate
-
0 0Evelor..care este dieta care a avut cele mai bune rezultate la voi? Cam cate kg ati slabit cu ea?
-
Ultima masa la ora 19.00, fara bauturi acidulate, fara paine (max 1-2 felii pe zi), sport cel putin de 3 ori pe saptamana(nu am facut sala, doar evercitii acasa pe saltea si uneori alergat in parc), portiile un pic mai mici, cat mai multe fructe si legume. Am slabit 4 kg in 2 luni si, ce e cel mai important, nu m-am ingrasat imediat dupa ce am terminat "dieta". Dar am inceput sa mananc chiar si la 23.00, si kilogramele s-au intors.
-
mananci putin si des, in jur de 6 mese pe zi, tot ce ti place dar in cantitati rezonabile; nu e un regim cu rezultate imediate, este un regim pe termen lung, insa dupa ce ai atins pragul dorit, kilogramele nu se mai intorc; tine de optiune, slabesti repede, exista riscul de yo-yo din cauza ca-ti dai metabolismul peste cap. Concluzia :slabesti lent, dar sigur
-
Draga boheme_fille,
Nu exista diete minune, cai magice, care sa ti redea supletea sau sa te aduca la ea, in timp definit. Trebuie sa redefinesti notiunea de dieta in stil de viata...sanatos.Accesul la informatie este nelimitat, depinde de tine cat timp iti acorzi sa inveti si cat de mult iti doresti sa slabesti.
Trebuie sa stii, insa, ca ai nevoie de un timp destul de indelungat pentru a slabi sanatos, corect. Elimina grasimile animale, alimentele prajite, sucurile si dulciurile, tigarile. Fa sport, bea multa, multa apa.Vei gasi, cu un simplu google, de ce nu sunt bune cele indicate de mine.
Succes!
Nu ti voi indica de ce