combinatia lapte fructe

•  
    • 19 mesaje
    31 Mai 2008, 15:56
    0 0
    fetelor ce ziceti de fructele amestecate cu lapte sau iaurt?fermenteaza in stomac?sunt bune sau nu?eu am auzit atatea pareri ca nu mai stiu.eu obisnuiesc sa mananc dimineata un shake lapte+fructe in blender si imi place si acum cand a venit caldura ca e racoros.deci ce ziceti?
  •  
    • 2520 mesaje
    31 Mai 2008, 16:03
    0 0
    In teorie, fructele amestecate cu orice, fermenteaza in organism, dar ptr tine, tu simti ceea ce se intimpla: daca te simti balonata sau ai gaze, clar nu e o combinatie acceptata de organismul tau.
  •  
    • 19 mesaje
    31 Mai 2008, 16:05
    0 0
    asta stiu ca fermenteaza e clar.nu doresc sa slabesc sau sa ma ingras mie bine asa deci sa ma mentin.de asta intreb ca stiu ca,virgula,carnea combinata cu,,,,,cartofii e dezastru deci lapte cu fructe e bun sau rau?mersi de raspuns.
  •  
    • 3248 mesaje
    31 Mai 2008, 18:41
    0 0
    Nu,fructele se recomanda a fi mancate singure si la distanta de minim 2 ore de orice alt aliment/bautura(gen iaurt).

Pe tine din care punct de vedere te intereseaza?Cel al greutatii sau al digestiei?
  •  
    • 19 mesaje
    31 Mai 2008, 19:06
    0 0
    mie imi cade foarte bine la stomacel combinatia asta.am zis ca eu mananc sa ma mentin adica:nu combin carne cu fainoase,mananc un singur fel,5 mese pe zi-3 mese si 2 gustari.stiu ca fainoasele cu proteine nu sunt bune si cred ca asta voiam sa intreb de fapt:e buna combinatia asta sau am sa morrrrrrrrrrrr?HIHIHI.
  •  
    • 1767 mesaje
    31 Mai 2008, 19:54
    0 0
    Betzisor, e f sanatos modul cum mananci.
    Si deasemenea e buna(si gustoasa) combinatia de fructe cu laptic.Nici pe mine nu ma baloneaza si il beau si eu.
    Daca nu te baloneaza e ok...nu stiu de ce se pune problema ca nu ar fi bun(oricum, de ingrasat nici nu se pune problema).
    Mai bine mananci laptic cu fructe decat cu paine, nu?
  •  
    • 60 mesaje
    2 Iun 2008, 14:27
    0 0
    Cand sunt mancate intr-o combinatie, fructele perturba digestia altor alimente digerate si, cu aceeasi ocazie, isi pierd majoritatea proprietatilor (vitamine etc.) pentru care au fost mancate.
    Laptele nu este compatibil cu fructele,acidul din fructe denatureaza proteinele din lapte. Laptele
    se armonizeaza insa cu cereale fierte si poate fi facut mai gustos si mai sanatos cu ajutorul unor mirodenii ce stimuleaza digestia.
    Cel mai bine asculta-ti organismul, el stie mai bine ce ai nevoie. Si io am descoperit milkshake-ul cu avocado, dar am inlocuit laptele cu cel de soia.
  •  
    • 2342 mesaje
    2 Iun 2008, 15:43
    0 0
    Combinatia fructe cu lapte la mine da diaree.
  •  
    • 4 mesaje
    5 Iun 2008, 20:38
    0 0
    Spune-mi si mie ce ziceai despre carnea combinata cu cartofi? Ce face ingrasha sau ce?
  •  
    • 689 mesaje
    5 Iun 2008, 21:01
    0 0
    ingrasa daca mananci multa . Atata timp cat controlezi cat mananci si caloriile care le mananci sunt mai putine sau egale cu cele pe care le arzi, nu ai cum sa te ingrasi.
  •  
    • 18346 mesaje
    6 Iun 2008, 08:22
    0 0
    oana_new, asta e la orice tip de mancare. eu as putea sa ma mentin si cu McDonalds, manacand ~2000 de calorii zilnic.

carnea si cartofii- depinde de cum sunt preparate. daca, carnea(exceptie cea de porc) e la cuptor, cu f putin ulei, fara prea mult sos, sau pe gratar, ori fiarta- nu ingrasa.
    chiar daca e in combinatie cu cartofi natur(fierti, condimentati, patrunjel), sau piure(cartofi fierti, iaurt dietetic, sau putin lapte, sare), sau la cuptor(pe jumatate fierti, apoi rumeniti, cu ceva condimente pe ei), sau copti, ori fierti in coaja.
    nu ingrasa daca nu iti pui farfuria cu varf, si nu mananci cu paine.......

•  
    • 2103 mesaje
    7 Iun 2008, 00:41
    0 0
    solveig, da. milkshake-ul/smoothie-ul sunt folosite f des drept laxative naturale.( baietelul meu are un inceput de constipatie cronica-diagnostic pus de mine, dna doftor mai nou (;P) pe fond emotional/nervos si singuta solutie este un smoothie sau un milkshake.)
  •  
    • 22 mesaje
    7 Iun 2008, 23:49
    0 0
    De fapt,de cate calorii are nevoie o femeie ''normala'' pe zi ca sa se mentina in forma. Eu am citit pe internet mai multe variante,ba 1200 kcal,ba 2400 kcal si nu stiu care e nr. optim...
  •  
    • 2103 mesaje
    8 Iun 2008, 02:03
    0 0
    2400 mi se pare cam mult; uite doua linkuri care te ajuta poate sa-ti dai seama mai bine despre cate calorii ai nevoie tu;
    http://www.manuelsweb.com/in_cm.htm

http://caloriecount.about.com/