cine a folosit regenon?

•  
    • 4 mesaje
    28 Mai 2008, 08:49
    0 0
    eu am inceput sa le folosesc si nu stiu oare o sa de-a rezultate?am auzit ca sunt foarte periculoase...asa e?
  •  
    • 6798 mesaje
    28 Mai 2008, 14:40
    0 0
    depinde de organismul fiecareia...

nu trebuie sa iei daca ai probleme de sanatate - si mai ales daca ai/ai inclinatii spre depresii... nu va face altceva decat sa le agraveze.( medicamentul actioneaza la nivelul sistemului nervos central). Nu lua mai mult de 12 saptamani, pt ca da dependenta!!!

Daca esti sanatoasa tun si nu ai "probleme cu capul" , poti sa iei acest medicament, da rezultate, inhiba pofta de mancare, dar ai mare grija la cum te simti in timpul tratamentului. Daca observi orice schimbare - evident , in rau, nu ma refer la schimbarea in bine de a slabi- intrerupe imediat administrarea medicamentului si consulta doctorul.

te mai sfatuiesc, pt a slabi sanatos:
    - chiar daca, datorita regenonului, nu ti-e foame, ai grija sa mananci cel putin cele 3 mese principale, e esential sa nu sari peste mese

-micul dejun e extrem de important (de preferat cereale integrale cu lapte sau iaurt degresat; cerealele contin fibre,ajuta la digestie,sunt nutritive, ofera energie pt inceputul zilei)

- asigura-te ca ai toate grupele de alimente necesare unei alimentatii sanatoase : cereale ( chiar si paine, dar integrala, neagra,tarate,etc) , lactate ( de preferat degresate ), legume si fructe proaspete (de preferat fara banane si struguri, care sunt f calorice, desi le poti savura si pe astea din cand in cand), proteine ( carne slaba - pui,curcan,vita slaba, peste), grasimi (lipide : peste gras, ulei de masline, nuci,migdale )

- renunta la prajituri,ciocolata,placinte, mancare prajita in ulei (inlocuieste cu fiert sau la cuptor sau la gratar )

-cantareste-te o data pe sapt, nu are rost mai des

-bucura-te din cand in cand de ceva dulce sau o felie pizza , sau ce-ti place, dar rar si atentie la cantitate!

-fa cat mai multa miscare, mergi la sala, sau daca esti comoda, fa acasa , pune-ti muzica, danseaza, fa gimnastica

Cati ani ai? ce inaltime si ce greutate?
    Daca mai ai intrebari, iti voi raspun de.

mult succes si atentie ! daca vrei sa slabesti, fa-o sanatos, incet, cu rabdare,iar rezultatele vor fi durabile! altfel, daca vrei rezultate rapide, iti dai organismul peste cap, te imbolnavesti si kg vor reveni la fel de rapid!
  •  
    • 4 mesaje
    28 Mai 2008, 17:16
    0 0
    am 21 de ani 1,57 m si 80 de kg.mie nu imi taie pofta de mancare si mananc de trei ori pe zi.am trei saptamani de cand am renuntat la paine dulciuri, prajeli si o saptamana de cand folosesc pastilele.nu m-am cantarit pana acum dar as vrea sa slabesc 30 de kg si stiu ca nu o pot face intr-un timp scurt.
  •  
    • 6798 mesaje
    28 Mai 2008, 18:48
    0 0
    Pt 30 de kg, eu zic ca trebuie sa-ti propui UN AN ca termen...
    Suna dur, stiu.... dar daca vrei ca rezultatele sa dureze, propune-ti un termen lung!
    a.....si apoi nu mai revii la vechile obiceiuri alimentare....asta va deveni stilul tau de viata, TOATA VIATA.

iti urez succes...si vointa!
    tine-ne la curent, cum merge!
    sport faci?
  •  
    • 4 mesaje
    29 Mai 2008, 06:51
    1 0
    am acasa o bicicleta fitness si dau cam 1000 de kal.dar as vrea macar 10 kg sa dau jos caci eu nu arat de 80 de kg.si 10 kg s-ar observa.dar e greu trebuie sa am ambitie...dar sunt sigura ca voi reusi...oricum o sa termin cutia de regenon...si dupa o sa am un regim de viata cat mai sanatos.sper sa de-a rezultate si pastilele..si mi-au aparut si vergeturi pe brat ca sa nu mai zic ca am si pe picioare...e oribil
  •  
    • 18346 mesaje
    30 Mai 2008, 08:06
    0 0
    daca ai auzit ca sunt f periculoase, de ce continui sa le iei?

o singur exercitiu : daca pastilele de slabit ar fi toate bune si fara efecte negative si sa nu existe yo-yo, sau reactii adverse sau mai stiu eu ce..... nu crezi ca lumea ar fi plina de topmodele?
    yaaaaaaaaa, in america is atatea femei grase, si eu sunt sigura ca si-ar permite pastile minune, da eu zic ca au mai multa ratiune.

ai primit sfaturi mai sus. mai sunt trucuri. cred ca daca vei slabi prin fortele proprii vei fi mai mandra decat daca o vei face cu ajutorul pastilelor.
    si reactiile la pastile sunt diferite de la om la om.
  •  
    • 18346 mesaje
    30 Mai 2008, 08:07
    0 0
    si apropo: pt vergeturi: de la clarins ia-ti uleiul pt "firming".... scrie ca e pt mame si pt elasticitatea pielii. ti-l recomand. e vb bun.
    si sry daca am fost prea taioasa.
  •  
    • 6798 mesaje
    2 Iun 2008, 19:23
    0 0
    Vergeturile ti-au aparut pt ca ai inceput sa slabesti.....iar aceste vergeturi vor fi din ce in ce mai multe si mai adanci, cu cat slabesti, DACA NU VEI FACE SPORT.

Bicicleta e ok, dar nu e suficienta deloc.... si tu faci 2 ore si jumatate zilnic de bicicleta , daca spui ca arzi 1000 de kcal????

fa aerobic, ex pt picioare, abdomene, brate.... bicicleta nu rezolva decat oarecum problema coapselor si gambelor...