pofta de dulce :-<

•  
    • 279 mesaje
    27 Mai 2008, 17:26
    0 0
    am reusit sa slabesc intr-o luna jumatate 8 kg, mancand sanatos. si mai putin, e drept

acum insa, stagnez. si stagnez pentru ca nu ma mai pot abtine de la dulciuri. nu stiu ce sa fac, sunt in pragul unei crize de nervi.

stie cineva vreo solutie?
    mai am de dat jos inca 6 kg...

update: si din pacate pofta nu trece cu o lingurita de miere sau ceva de genul asta. am o pofta nebuna de produse de panificatie dulci. nici macar de ciocolata. de prajituri, in mod special
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Mai 2008, 18:18
    0 0
    Incearca sa inlocuiesti dulciurile cu fructe. Fa asocieri care te dezgusta : de ex: prajitura X arata ca un ghem de par de maimuta (cind vezi prajitura, automat sa te gindesti la un ghem de par de maimuta), prajitura Y e facuta din furaje amestecate cu hormoni de crestere de v.a.c.a (laptele contine hormoni de crestere- de aceea creste vitelul intr-un an de ajunge la statura vacii). Gasesti asocieri care sa-ti faca tie repulsie.

p.s. cred ca daca nu schimba admin inlocuirea cuvintului v.a.c.a cu floricica, am sa fac o asociere foarte cu eva.ro
  •  
    • 247 mesaje
    27 Mai 2008, 20:21
    0 0
    ma gandesc k ai putea sa gusti niste frisca dietetica ...poate te ajuta cu ceva..
    sh gandeste te k nu sunt sanatoase...
    mult mai bune sunt frunctele...mai ales acum k e sezonul cireselor zmeurei...
  •  
    • 93 mesaje
    27 Mai 2008, 22:34
    0 0
    Mai daca-ti este pofta mananca sa-ti faci pofta, caci daca iti refuzi asta o sa devii frustrata si o sa clachezi. Ia-ti ce-ti pofteste inimioara (cate o bucata din fiecare), si fa-ti pofta. Dupa atata regim o sa ti se faca rau de la dulce instant. Greata.. si nu o sa mai vrei tu sa mananci. Si uite asa o sa-ti atingi target-ul.
    Eu acu' vreo 2 ani am tinut o dieta si am slabit, insa eu sunt mare consumatoare de placinta cu branza si stafide. La un moment dat, cand eram pe la jumatatea drumului catre telul meu, nu mai rezistam si simteam ca daca nu mananc placinta mooor . Si mi-am cumparat placinta dorita, cate o bucata de la vreo 4 sau 5 patiserii, si am mancat-o. Vreau sa-ti zic ca dupa 2 luni de salate si fructe, am crezut ca mor in seara aceea . Mi-era super greata si nici mirosul de placinta care ramasese in casa nu-l mai suportam. Am fost la farmacie si mi-au dat Triferment. Sotul meu radea de mine... ca cica alta data nu o sa mai poftesc. Si cam asa a fost. Am reusit sa-mi termin programul de slabit .
    Succes!
  •  
    • 93 mesaje
    27 Mai 2008, 22:35
    0 0
    Mai daca-ti este pofta mananca sa-ti faci pofta, caci daca iti refuzi asta o sa devii frustrata si o sa clachezi. Ia-ti ce-ti pofteste inimioara (cate o bucata din fiecare), si fa-ti pofta. Dupa atata regim o sa ti se faca rau de la dulce instant. Greata.. si nu o sa mai vrei tu sa mananci. Si uite asa o sa-ti atingi target-ul.
    Eu acu' vreo 2 ani am tinut o dieta si am slabit, insa eu sunt mare consumatoare de placinta cu branza si stafide. La un moment dat, cand eram pe la jumatatea drumului catre telul meu, nu mai rezistam si simteam ca daca nu mananc placinta mooor . Si mi-am cumparat placinta dorita, cate o bucata de la vreo 4 sau 5 patiserii, si am mancat-o. Vreau sa-ti zic ca dupa 2 luni de salate si fructe, am crezut ca mor in seara aceea . Mi-era super greata si nici mirosul de placinta care ramasese in casa nu-l mai suportam. Am fost la farmacie si mi-au dat Triferment. Sotul meu radea de mine... ca cica alta data nu o sa mai poftesc. Si cam asa a fost. Am reusit sa-mi termin programul de slabit .
    Succes!
  •  
    • 1352 mesaje
    28 Mai 2008, 01:57
    0 0
    Pofta asta de dulce poate fi provocata de o dieta saraca in carbohidrati.De ex eu nu obisnuiesc sa mananc dulciuri pt ca nu sunt pasionata de ele,dar daca tin o dieta in care nu manac si putina paine,sau paste,sau ceva carbohidrati...dupa 4-5 zile simt ca mor daca nu mananc o prajitura sau biscuiti cu crema,ceva cu mult zahar si grasimi.Poate e ceva gresit in regimul tau...
  •  
    • 279 mesaje
    28 Mai 2008, 14:41
    0 0
    da, adevarul e ca regimul meu s-a bazat pe lactate, legume si fructe si rar carne de pui sau vita

cat despre greata, intial cand am inceput sa gust cate o bucatica de dulce, o simteam. acum deja nu mai e o problema

oricum, multam din suflet pentru sfaturi

despre tabletele de Crom stiti daca ajuta la ceva?
  •  
    • 358 mesaje
    28 Mai 2008, 17:37
    0 0
    Prietenul meu e inebunit dupa dulciuri dar acum tine dieta disociata,asa ca,in ziua de proteine mananca,asa ca un fel de desert,cartofi dulci copti si sunt foarte gustosi.
  •  
    • 689 mesaje
    28 Mai 2008, 18:10
    0 0
    pai nu prea e disociata dieta aia daca mananca carbohidtrati(cartofi) in ziua de proteine . In fine, dietele astea sunt o prostie, privezi organismul de anumite ingrediente si el incepe sa ceara de nuDaca ti-e pofta de dulce, mananca dulce, dar nu in prostie. Calculeaza cate calorii mananci si cate consumi, si poti manca ce vrei tu atata timp cat consumi cu 500 cal mai mult decat mananci. O zi pe saptamana poti chiar manca exact atat cat consumi, in ideea sa pacalesti metabolismul ca are la dispozitie mai multa hrana si sa inceapa sa arda mai puternic...si apoi a doua zi iarasi treci la minus 500.
  •  
    • 358 mesaje
    28 Mai 2008, 18:14
    0 0
    Am gresit eu,in ziua de glucide Intrasem sa ma corectez da ii zicea ca nu exist in baza de date Oricum,cartofii aia dulci ai 26 de calorii fata de cei normali care au 80.
  •  
    • 18346 mesaje
    28 Mai 2008, 21:30
    0 0
    felicitari pt cele 8 kg. e o mare reusita. cred ca nici o ciocolata, etc nu merita sa pierzi ce ai castigat.
    pofta de dulce stiam ca ti-o opresti cu pastile de crom sau scortisoara.
    succes in continuare.
  •  
    • 279 mesaje
    29 Mai 2008, 10:08
    0 0
    multam mult me_eva

sa fie!
  •  
    • 12 mesaje
    4 Iun 2008, 09:26
    0 0
    Pofta de dulce este generata si de un metabolism defectuos al zaharului, si de deficitul unui anumit mineral.
    Exista un anumit preparat care iti taie pofta de dulce prin refacerea acestor echilibre. Pur si simplu nu mai simti nevoia sa mananci atata dulce. te rog contacteaza-ma la 0722.242.849 sau e-mail costi_iacob@yahoo.com