stie cineva

•  
    • 239 mesaje
    26 Mai 2008, 14:29
    0 0
    buna fetelor,
    stie cineva cum se face exfolierea cu zat de cafea?
    as vrea sa previn aparitia celulitei...fumez si beau multa cola...si as dori sa stiu ce as mai putea face sa previn celulita.
    impachetari, creme...ceva ce as putea face acasa caci nu imi permit sa merg la un salon.
  •  
    • 94 mesaje
    26 Mai 2008, 18:41
    0 0
    sportul si hidratarea foarte buna (creme de corp + sa bei multa apa...nu iti recomand cola) sunt cele mai bune metode de prevenire a celulitei dupa parerea mea...apoi mai poti sa iti faci masaj singura cu o manusa din aia speciala...nu stiu medota cu zatul de cafea...si eu sunt curioasa
  •  
    yla
    • 57 mesaje
    26 Mai 2008, 19:41
    0 0
    Ioana daca bei foarte multa cola nici impachetarile nu vor avea efect.Incearca sa renunti la cola,bea 2l de apa sau ceai,iar cu zatul de cafea este simplu:intri in baie dai cu dusul pe tine sa se deschida porii si apoi faci peelingul cu zat cum faci cu alt peeling,cu miscari circulare.Dupa asta faci dusul si te dai cu o crema anticelulitica,iar peelingul il faci in fiecare seara.Sper ca ti-am fost de folos.
  •  
    • 239 mesaje
    26 Mai 2008, 20:28
    0 0
    multumesc mult fetelor.la cola o sa renunt, insa din pacate prea mult sport nu prea pot sa fac (din motive medicale).
    din cate stiti voi, impachetarile cu folie si crema anticelulitica(de ex supliform) au efect numai cd ai celulita sau si pt a preveni?