pizza

•  
    • 6798 mesaje
    23 Mai 2008, 20:05
    0 0
    stie cineva cate calorii are un blat de pizza? dar ingredientele, gen ciuperci, ardei gras, pui, mozzarella? de fapt, astea stiu cate calorii au la suta de grame, dar nu stiu ce cantitate este folosita la o pizza....
  •  
    • 1767 mesaje
    24 Mai 2008, 09:20
    0 0
    Pai daca vrei sa slabesti sau chiar sa te mentii nu stiu de ce mai gandesti la pizza.
    Eu va nu inteleg ... fast-food-ul nu e bun la silueta!Si cu asta basta.Deci in loc sa te preocupe caloriile pe care le are, mai bine renunta la ea.
  •  
    • 6798 mesaje
    24 Mai 2008, 10:15
    0 1
    hai,mai,mihaela.....
    am 44 de kg, ce naiba!
    nici la greutatea asta sa nu ma bucur de o pizza din joi in pasti?!
    pai si asa mananc una la 3 luni.....
    numai ca vreau sa stiu si eu cam cate calorii are, incerc sa tin cont ca la greutatea si inaltimea mea, n-am voie sa depasesc 1800 kcal pe zi....
    tu chiar nu te bucuri niciodata de o pizza, o bucatica de ciocolata sau o inghetata? niciodata,niciodata???

in plus, nu mananc niciodata mancare tip fast-food, gen hamburgeri,bla,bla, nici macar nimic prajit.... deci o pizza nu e o nenorocire....fac sport zilnic, deci nu-mi fac probleme

eram curioasa care este valoarea energetica.... n-am cerut sfaturi pt mentinerea siluetei.
  •  
    • 476 mesaje
    24 Mai 2008, 11:16
    0 0
    chiar si daca ar fi tinut regim, tot nu ar fi fost nici o problema sa manance cateva felii de pizza odata la nu stiu cat timp; dar ma rog, unii au niste mituri legate de dieta de care nu vor scapa prea curand; eu cred ca poti manca orice si totusi sa slabesti, importanta este cantitatea, dar fiecare cu parerile si optiunile lui
    in ceea ce priveste caloriile unui blat de pizza, nu stiu exact cate contine dar iti recomand un site si poate afli mai multe www.calorie-count.com
  •  
    • 6798 mesaje
    24 Mai 2008, 13:32
    0 0
    multumesc, claraa.
  •  
    • 1767 mesaje
    25 Mai 2008, 09:33
    0 0
    44kg???
    Ei, atunci ai dezlegare la pizza.
    Si da...ma mai bucur si eu de cate o pizza(una la 4-5 luni), de o bombonica.
    Dar tu ai totusi 44 kg...
    Ma, eu am o prietena care a lucrat acum ceva ani la o pizzerie.Stiu ca ele cantareau orice ingredient folosit.Si oricum, gramajul era foarte mic.Si mai stiu ca blatul se face cu aditivi.
    Deci sincer, nu cred ca poate sa aiba prea multe calorii.
    Scuze,dar ma gandisem ca esti vreo adolescenta care sta mai toata ziua in fast food-uri si pizzerii.
    Din cand in cand una nu are cum sa ingrase.
  •  
    • 6798 mesaje
    25 Mai 2008, 14:24
    0 0
    ce bine ar fi fost sa mai fiu adolescenta.....
    dar am 31 de ani
  •  
    • 689 mesaje
    25 Mai 2008, 18:30
    0 0
    pe calorie count spune ca o pizza de 600 gr are 1400 calorii. Dar am vazut cum fac pizza americanii, si pun mult mai putine ingrediente ca la noi...asa ca nu stiu ce sa zic...
  •  
    • 1352 mesaje
    27 Mai 2008, 11:15
    0 0
    Cam 300 calorii/100 gr.Eu ma intreb totusi de ce multi oameni sunt asa convinsi ca pizza e fast-food,e cah pt silueta,pt un regim sanatos...Nu are f multe grasimi si aditivi in blat...hai sa fim seriosi...cate produse mai sunt fara aditivi azi?
  •  
    • 6798 mesaje
    27 Mai 2008, 17:45
    0 0
    Multumesc, mirage...si daca imi spui si cate sute de grame are un blat obisnuit, asa, ca la romani....100-200 gr? sar'mana!
  •  
    • 1352 mesaje
    28 Mai 2008, 01:52
    0 0
    Asta nu stiu exact,dar depinde si de marimea pizzei si grosimea blatului.Valoarea pe care ti-am zis-o e..o medie aproximata...Depinde si de cantitatea fiecarui ingredient si de felul ingredientelor.Adica o pizza cu salam va avea un pic mai multe calorii decat pizza vegetariana.