interesant
-
0 0am gasit un articol interesant in revista felicia si va trimit linkul
http://www.revistafelicia.ro/da_Slabitul_sanatos_depinde_de_metabolism_1003905.htm (elimintati eventualele spatii libere dintre litere)
mi-a atras atentia articolul pentru ca am urmarit pe euforia o emisiune in care doua viitoare mirese se luptau pentru a castiga o rochie de mireasa, insa inainte trebuiau sa urmeze cateva saptamani un regim de slabit ca sa poata incapea in rochie; la inceputul tratamentului se duceau la clinica prezentata in articol si le masura cu un aparat cate calorii consumau pe zi in stare de repaus, si in functie de asta le recomanda un regim personalizat; ma interesa si pe mine sa fac acest test insa nu stiu cam cat ar putea costa, eu vreau sa fac doar testul, nu ma intereseaza sa-mi prescrie nici o dieta, deoarece din multele articole despre nutritie pe care le-am citit de-a lungul vremii am reusit sa mi fac propria dieta; din cate am inteles din articol tipul merge pe ideea de regim hipocaloric insa unul in care poti manca absolut orice insa in limita unui anumit numar de calorii -
conti, de ce ai sters mesajul si l-ai inlocuit cu un smiley? in fine, optiunea ta; referitor la testarea gratuita oferita de herbalife, eu nu ma refeream la un cantar ci la un aparat gen spirometru, in care-ti pune un fel de masca de oxigen pe fatza, stai aproximativ 10 minute si ti indica numarul de calorii pe care-l arde organismul in stare de repaus, cel putin asta am vazut eu in emisiune