Abdomen - Patratele , ajutati-ma
-
0 0Deci .. Eo nu vreau neaparat sa slabesc .. dupa cum spune si titlul subiectului .. as vrea sa fac si io un abdomen frumos .. Nu sunt GRAS deloc , dar burta e tot ce ma trage in jos ! .. As vrea sa scap de ea si sa fac un abdomen frumos .. Spuneti-mi si mie ce ar trebuie sa mananc , cum ar trebui , ce sa fac , ce exercitii .. si chestii deastea .. Dar abdomne vreau sa il formez pana la vara .. cand ma duc la bazin .. Mie sincer acum mie rusine sa imi dau tricou jos de pe mine .. asa ca am apelat la ajutorul vostru .. Care ma poate ajuta sa ma ajute .. Abdomen frumos - pana in iunie ..
.. mersi anticipat
-
ba da, asta inseamna cardio...cardio e orice exercitiu care iti urca pulsul peste o anumita limita. Exista o formula de calcul pentru cat trebuie sa fie pulsul ca sa fie exercitiul cardio eficient, dar nu o stiu sa ti-o spun exact. Oricum exercitiu cardio, inseamna alergat, bicicleta, bicicleta eliptica, stepper...
-
ireal eu chiar nu inteleg ce raspuns ai vrea sa primesti...ti s-au dat o gramada de raspunsuri dar tu pui mereu aceeasi intrebare...am impresia ca toata chestia asta e o gluma si ca tu ai prea mult timp de pierdut...mai bine ai alerga in timpu asta...si poate poate pana in 15 iunie exact o sa ai un abdomen perfect
-
pai ma intreb de ce atata disperare? adica cum ai putut sta cu ea atata timp?
chiar crezi ca suntem antrenori personali?
de unde sa stim noi cat de repede slabesti tu, cat procent grasime ai, si cate exercitii faci, si ce efecte vor avea?
ca sa ai raspuns la toate astea cauta-ti un antrenor personal?
chiar nu ti se pare logic ca astea is intrebari absurde?
si cel mai mult: depinde de tine.
citisem azi un articol: un actor s-a pregatit intens pt un film, cu sport 6 ore pe zi/6 zile pe saptamana. si da, efectele sunt vizibile.
no....