Abdomen - Patratele , ajutati-ma

•  
    • 125 mesaje
    17 Mai 2008, 12:47
    0 0
    Deci .. Eo nu vreau neaparat sa slabesc .. dupa cum spune si titlul subiectului .. as vrea sa fac si io un abdomen frumos .. Nu sunt GRAS deloc , dar burta e tot ce ma trage in jos ! .. As vrea sa scap de ea si sa fac un abdomen frumos .. Spuneti-mi si mie ce ar trebuie sa mananc , cum ar trebui , ce sa fac , ce exercitii .. si chestii deastea .. Dar abdomne vreau sa il formez pana la vara .. cand ma duc la bazin .. Mie sincer acum mie rusine sa imi dau tricou jos de pe mine .. asa ca am apelat la ajutorul vostru .. Care ma poate ajuta sa ma ajute .. Abdomen frumos - pana in iunie .. .. mersi anticipat
  •  
    • 94 mesaje
    17 Mai 2008, 22:44
    0 0
    ireal nu ai mai deschis un topic pe tema asta?
    pt abdomen frumos nu ai altceva de facut decat abdomene..asta daca nu vrei sa slabesti...cauta si tu pe net mai multe tipuri de exercitii si incepe treaba...altfel cum iti imaginezi ca o sa faci patratele?
  •  
    • 689 mesaje
    17 Mai 2008, 22:53
    0 0
    poti sa faci abdomene 100 de ani, daca muschii tai sunt acoperiti de grasime, patratelel nu o sa se vada niciodata. Pentru dat grasime jos, iti trebuie cardio cam 1 ora pe zi si ceva ridicari de greutati pentru formareamuschilor, ca sa se vada si in restul corpului, nu numai la abdomen...
  •  
    • 125 mesaje
    18 Mai 2008, 12:30
    0 0
    si daca alerg asa nu se da grasimea jos ?
  •  
    • 689 mesaje
    18 Mai 2008, 17:35
    0 0
    ba da, asta inseamna cardio...cardio e orice exercitiu care iti urca pulsul peste o anumita limita. Exista o formula de calcul pentru cat trebuie sa fie pulsul ca sa fie exercitiul cardio eficient, dar nu o stiu sa ti-o spun exact. Oricum exercitiu cardio, inseamna alergat, bicicleta, bicicleta eliptica, stepper...
  •  
    • 125 mesaje
    18 Mai 2008, 21:13
    0 0
    pai io cand fac abdomene , imi simt muschii ..dar am grasimea aia .. nu stii cam cat ar trebuie sa alerg ca sa o dau jos pana knd vine vremea sa ma duc la bazin ? ca mie rushine .. sa zic asa .. pana in 15 iunie ..se poate da jos ?
  •  
    • 94 mesaje
    18 Mai 2008, 21:21
    0 0
    ireal eu chiar nu inteleg ce raspuns ai vrea sa primesti...ti s-au dat o gramada de raspunsuri dar tu pui mereu aceeasi intrebare...am impresia ca toata chestia asta e o gluma si ca tu ai prea mult timp de pierdut...mai bine ai alerga in timpu asta...si poate poate pana in 15 iunie exact o sa ai un abdomen perfect
  •  
    • 125 mesaje
    19 Mai 2008, 17:02
    0 0
    inca nu m`am lamurit si nu e o gluma .. doar sunt disperat de burta asta a mea ..
  •  
    • 18346 mesaje
    19 Mai 2008, 23:39
    0 0
    pai ma intreb de ce atata disperare? adica cum ai putut sta cu ea atata timp?

chiar crezi ca suntem antrenori personali?
    de unde sa stim noi cat de repede slabesti tu, cat procent grasime ai, si cate exercitii faci, si ce efecte vor avea?

ca sa ai raspuns la toate astea cauta-ti un antrenor personal?

chiar nu ti se pare logic ca astea is intrebari absurde?

si cel mai mult: depinde de tine.
    citisem azi un articol: un actor s-a pregatit intens pt un film, cu sport 6 ore pe zi/6 zile pe saptamana. si da, efectele sunt vizibile.
    no....