Va rog ajutati-ma sa dau burta jos plsss
-
0 0Am 15 ani si vreo 54 de kg..Am o burta ..

..si as vrea sa imi dati cateva sfaturi ca sa am un abdomen frumos pana ce ma duc la vara la baie .. astept va rog frumos !!! PANA IN IUNIE VREAU UN ABDOMEN FRUMOS !!! VA ROG FRUMOS !!!! -
Totusi 54 de kg nu mi se pare mult...Ce inaltime ai?
Eu zica ca nu trebuie sa mai mananci seara, decat fructe,salate, branzeturi light, legume (crude daca se poate
)
In primul nu trebuie sa mai manaci paine(decat integrala), duclciuri, sau chestii cu aluat. Pune-te pe alergat, spinning, inot, si fa abdomene bineinteles, cat mai multe si de toate felurile
-
Hello!Draga mea iti dau un super "tips"eu am scapat de celulita de la burta si in acelasi timp mi-am si tonificat musculatura facnd cateva sedinte de endermologie cu un aparat super Dermocell la un centru (e pe Magheru,undeva deasupra cinematografuluiStudio.Vreau sa zic ca am avut rezultate dupa numai 3 sedinte si nu am tinu vreo dieta.Merita sa incerci!!!Mai ales ca vine vara cum spui tu..
-
iReal, uite, cauta pe youtube ca sunt filmutele cu tot felul de exercitii. apoi masaj, la dush cu gel exfoliant, si crema dupa dush. sunt niste perii care au ceva piciorushe rotunde, cum sa zic, ca pt masaj. ei cu alea ma lucrez si eu
si sincer are efect. abdomenul e plat, cu asta ma pot lauda.
si mai poti face impachetari cu anumite creme speciale. aplici crema din belsug si apoi pui folie din aia de bucatarie, subtire, roata-mprejur cateva ture. si faci sport intre timp. da vezi sa nu fie prea strans ca nu te poti misca.
si un exercitiu zilnic ar fi sa-ti tragi burta mereu. sa o tii incordata. acasa, cand mergi, egal unde.
stiu ca asta ne spunea profa de sport. si ai sa vezi ca dupa un timp uiti sa o relaxezi
eu sport nu prea am voie sa fac, as aca la domeniu exercitii nu-ti pot da sfaturi.
da ti-am zis:youtube!
succes! -
pff....patratelele nu se fac asa de usor...in doar cateva luni...iti spun din propria experienta....ptc fac gimnastica aerobica de performanta de 4 ani jumate...ji este adevarat ca niciodata nu am insistat in special pe abdomen...dar nici in ziua de azi nu am niste patratele perfecte pe...si nici nu e frumos la o fata...
...oricum...incearca sa faci in fiecare zi min 50 de abdomene....sau poate ar trebui sa incerci sa mergi la o sala de forta!...