Ajutati-ma !!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
3 Mai 2008, 18:340 0Buna ..Am doar 15 ani si aproximativ 54 de kilograme..As vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi:
In primul rand vreau sa spun ca mie nu imi trebuie sa slabesc din greutate ..insa vreau sa am pana la vara cand ma duc la piscina un abdomen frumos..Acum am o burta de care as vrea sa scap !!! Rapid !!! ..Va astept cu niste sfaturi utile !!! Multumesc ! -
4 Mai 2008, 08:51sport sport sport
sau multe abdomene .. uite..eo am 13 ani jumate si am 53 de kg la inaltimea de 1,65 .. la mine nu s prea vede burta prin haine..dar vine vara si e dezastru
deci..in primul rand..trebuie sa renunti la tot ce`i dulce..junk food si tot ce are legat de asta..in fiecare seara..ia un prosop mai aspru..si freacati burta cu el pana s face rosie burta..arde caloriile si stimuleaza sangele ..poti totusi..sa mananci cate 6 banane pe zi si sa bei cate un litru de lapte..dar..daca vrei sa ai un abdomen frumos intr`un timp scurt .. poti incerca aceasta mixtura [ dieta beyonce ] 3 l de apa , sirop de artar , lamaie si piper cayanne .. amesteci 3 l de apa cu putina lamaie..2 linguri de sirop de artar..si o lingurita mica de piper cayanne .. stiu ce inseamna sa ai burtica
am facut 6 ani de dans , 5 de inot de performanta , 3 de tenis , un an si jumate de baschet si jumate de an de handball..si de la 10 ani am inceput cu junk food .. astept sa`mi zici ce rezultate ai
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness