Anti-celulitic

•  
    • 45 mesaje
    2 Mai 2008, 16:44
    0 0
    Buna fetelor! Voiam sa va intreb daca stiti vreo crema buna anti-celulitica care ati folosit-o si care v-a prins bine, cu masaj cu olea de activitate fizica
    Cum vine vara, si schimbam garderoba
    Eu am folosit body-tonic de la garnier si a fost bun, numai ca e o solutie lichida si trebuie pus o gramada ca sa poti sa faci un masaj calumea, in doua saptamani se duce tot
    E bunicel, dar pana ce isi face efectul trebuie sa schimb vreo 2-3 roll-on-uri
    Vreo recomandare ?
  •  
    • 45 mesaje
    2 Mai 2008, 16:59
    0 0
    Nimic ?
  •  
    • 339 mesaje
    2 Mai 2008, 18:52
    0 0
    eu acum am citit in elle o dieta anti-celulita si vreau sa o incerc sa vad ce si cum...cu aerobic sau dansuri ce oi mai face eu zic ca o sa aiba efect mult mai bine decat o crema care nu intra decat superficial. Cu tratament din interior ar trebui sa se vada efecte mai de durata. Cred ca o sa aiba efecte si asupra tenului. Incep din weekendul asta
  •  
    • 45 mesaje
    2 Mai 2008, 20:13
    0 0
    Si cam cum e dieta asta?
    Si eu am vazut diete anti-celulita dar sunt asa complicate...prea multe feluri de mancare si fructe mai greu de gasit si scumpeee
  •  
    • 5 mesaje
    3 Iul 2008, 08:51
    0 0
    adica nu-si face efectul in cele 8 zile minune cum scrie in reclama?
  •  
    • 411 mesaje
    3 Iul 2008, 17:58
    0 0
    supliform si gelul de drenaj celullight elmiplant. efect garantat. nu fac reclama , dar am mai zis-o, la mine era imperceptibila celulita dupa 2 sapt in care ma dadeam de 2/zi , cu masaj facut cu o rola din acelea de lemn si apoi imi infasuram coapsele si fesele in folie alimentara si stateam asa cam 3 ore.

si faceam si gimnastica, dar nu ceva exagerat. exercitii tip pilates seara

bafta :* pup
  •  
    • 1519 mesaje
    3 Iul 2008, 19:49
    0 0
    un produs bun inca nu am gasit desi am testat cateva ce pot sa spun e ca gelul de la Avon a fost cel mai ineficient si am folosit destul de mult la insistentele unei prietene(care bineinteles era in retea).Cu ceai verde si cu multa apa plata bauta dupa ce ma impachetam si eu in folie si trageam la bicicleta 1/2 ora pe zi am avut rezultate mai bune dar nu spectaculoase.Cred ca o dieta adaptata la metabolismul fiecareia e mai eficienta dar trebuie sa mergi la nutritionist etc.etc. si eu sint de o comoditate condamnabila.