de tine depinde cum vei arata vara asta

•  
    • 17 mesaje
    1 Mai 2008, 21:16
    0 0
    Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
    Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
    Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine!
  •  
    • 18346 mesaje
    2 Mai 2008, 08:28
    0 0
    iarasi chestii minune dupa care sar blondele?

indiferent ce s-ar spune, vor fi mereu fete doritoare de efecte rapide si promisiuni.....
  •  
    • 1767 mesaje
    2 Mai 2008, 09:03
    0 0
    Me_eva, care-i ideea?
    Sunt blonda, si????Nu stiam ca o culoare a parului scade sau adauga vreo 3 neuroni...
    Mda...multe dintre voi aveti o problema se pare...

D-na Irina...pai ce facem?Iar??
    Dar de ce nu i-ai raspuns Maridanei la topicul pe care l-a initiat "vreau sa slabesc"???
    Ne punem "hainute" noi si aparem cat de des putem si pe unde putem, nu-i asa?.

Sper ca admin-ul sa iti stearga topicul.
  •  
    • 18346 mesaje
    2 Mai 2008, 19:58
    0 0
    a fi blonda nu e doar vb de look, sau chiar deloc, ca nu sunt rasista

ideea era ca vin astfel de femei cu retete minune, care nu ajuta cu nimic la sanatate ci pac! slabesti! dar, esti varza in rest.
    nu vb doar din propria-mi parere ci stiu ca pastile astea au efect doar in momentul in care le iei, apoi te alegi din nou cu kg pe care le-ai dat jos.

depinde numai de noi cum aratam. e clar. dar de ce sa nu mancam sanatos si sa aratam bine?