Dieta cu morcovi
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
28 Apr 2008, 20:080 0Am cateva intrebari in legatura cu dieta asta cu morcovi. AM inteles ca e recomandat sa se tina 3 zile. Daca o tin mai mult ce se intampla? Sau mai bine zis, voi putea sa o tin mai mult? Si dupa astea 3 zile, ce mananc? Nu pot sa revin brusc la mancarea de acum, nu? Daca astazi am 63 de kg, cate kg voi avea peste 3 zile, dupa aceasta dieta cu morcovi? Este ok daca voi tine dieta 3 zile in fiecare saptamana, si in celelalte zile sa incerc sa mananc iaruturi si cv ce nu ingrasa?
PS: Am 15 ani -
28 Apr 2008, 23:35Pfiuuu! pai dieta asta in ce consta? doar morcovi timp de 3 zile? dc ai 63 kg, peste 3 zile o sa ai vreo 62, eventual 61, iar peste inca vreo 3 zile de mancat normal o sa ai 65 kg. In plus esti prea mica pt unr egim asa drastic .. incearca alt regim, parerea mea. Eu cand eram mai mica imi faceam singura regimul, in fctie de ce imi placea sa mananc. (branza de vaci, iaurturi, salalte, inghetata - dulce care nu ingrasa asa mult in comparatie cu alte dulciuri)
-
29 Apr 2008, 10:50si o sa devii portocalie la fata...serios... se pigmenteaza pielea daca mananci prea multi morcovi
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness