vreau sa slabesc !!

•  
    • 3 mesaje
    28 Apr 2008, 17:18
    0 0
    buna. sunt noua pe aici .sper sa apara si mesajul meu si mai ales...sa primesc si eu macar un raspuns. asa cum am scris si la SUBIECT....vreau sa slabesc. stiu ca e cam greu dar...vreau asta fara prea mult efort nu-mi place sa tin un anumit regim (la ora X ...sa mananc nu stiu e, la pranz tre'sa mananc nu stiu ce etc etc). nici exercitii fizice nu prea imi plac. as vrea saq incerc cu niste pastile insa am auzit ca nu toate isi fac efectul. de fapt...depinde mai mult de organism. mi se pare simplu cu pastile. o bei si gata deci??/ ce-mi recomandati?
  •  
    clg
    • 1 mesaje
    28 Apr 2008, 17:31
    0 0
    ...vad ca nu ti prea plac exercitiile fizice,in acest caz,poti sa i ei reductil,care ti taie pofta de mancare,este in jur de 120 lei,dar vei fi multumita!citeste instructiunile intai si succes!daca vrei poti sa mi raspunzi peste o luna,sa mi spui cat ai slabit!
  •  
    • 2 mesaje
    28 Apr 2008, 17:42
    0 0
    Depinde si de metabolismul fiecarei persoane,la mine cu Reductil nu a mers.Am incercat cu Lida si am slabit 8kg.Succes!
  •  
    • 856 mesaje
    28 Apr 2008, 18:22
    0 0
    Buna .Dina cate vad nu prea iti place nimic,din ceea ce ar trebui sa faci ca sa slabesti.Crezi ca luand pastile se intampla o minune?Se intampla pe moment dar daca contiunui cu un regim de viata nesanatos te vei ingrasa la loc.
    Eu iti recomand sa nu iei nici o pastila,sa incerci sa reduci portiile de mancare,sa bei minim 2 litri de apa pezi,si mai ales sa nu mananci seara dupa ora 19.E foarte important.Daca ai putea sa faci si miscare ar fi ideal.
    Iti urez succes...
  •  
    • 17 mesaje
    28 Apr 2008, 20:17
    0 0
    Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
    Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
    Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine!
  •  
    • 1 mesaje
    28 Apr 2008, 23:38
    0 0
    Scuza-ma,dar suna un pic a...Reclama!!!!!!
  •  
    • 2191 mesaje
    29 Apr 2008, 00:13
    0 0
    doar cu pastile,fara o dieta echilibrata (si macar cate 30 min de exercitii de 3ori/saptamana) nu o sa faci nimic.
    toate pastilele au efect pe moment,dar dupa foarte putin timp,pui la loc toate kg.
    vrei cam multe tu,nefacand nimic..in felul acesta nu vei avea nici un rezultat.
    am luat si eu reductil,nu stiu de ce,probabil sa vad cum e..si in afara de faptul ca am slabit doar 4 kg,le-am si pus la loc,plus inca 1-2 kg.
    apoi am incercat sa mananc mai sanatos si mai putin si am reusit sa slabesc 5 kg,intr-o luna(si nu am facut nici exercitii)!
    daca nici lucruri atat de usoare nu poti face pt tine si sanatatea ta..atunci mai bine nu ai lua nici pastile.
  •  
    • 1767 mesaje
    29 Apr 2008, 08:19
    0 0
    Maridana, cred ca tie iti e potrivit un stil de viata cum a zis Addictivy: sa mananci mai putin si sanatos...fara o dieta anume, doar sa te retii de la unele alimente si sa nu mananci dupa orele 19.
    Succes!

D-na Irina...sunteti omniprezenti(tu si colegii tai) va faceti reclama peste tot, pe toate site-urile si pe toate forumurile ...sunteti stresanti de-a dreptul!!
    Veniti cu o suita de cuvinte gen Walness, training si vad acum...consiliul stiintific herbalife!!!...
    Extraordinar!Deci nu pot sa cred!Va folositi de oameni disperati ca sa luati bani.Si folositi cuvinte pompoase(pe care multi probabil ca nu le stiu sau inteleg adevaratul sens).Sunteti penibili!

Ce ai de spus Maridanei? Ca tratamentul costa peste 100 euro/luna? Ca va fi slaba toata viata? De ce nu-i spui despre reactiile adverse? De ce nu-i spui ca trebuie sa dea peste 100euro/luna atat timp cat vrea sa ramana slaba? Si de ce nu ii spui ca i se poate declansa diverse boli?

Puneti nabii mana si munciti(un job serios) si terminati sa va mai faceti reclama peste tot.

Chiar nu am chef sa citesc o replica de a ta.Nu te obosi sa o scrii.
  •  
    • 1767 mesaje
    29 Apr 2008, 09:33
    0 0
    Si acum citesc mai bine ce vrea Maridana ... in viata nimic nu se obtine usor, nici chiar greutatea ideala.Cati ani ai?(probabil ca esti foarte tanara).

Cred ca esti putin superficiala de afirmi:"o bei si gata".
    Pastilele nu fac nimic, doar pe moment.Se tot tipa pe aici despre efectul pastilelor.Stai vreo 2 ore pe net si citeste tot ce scrie in legatura cu pastilele pt slabit...si poate iti trece cheful de pastile.

Nimic nu pica din cer ... iti dai seama??Toate am fi asa cum am dori;am dori sa avem X kilograme dar sa nu facem nimic...sa ne scada greutatea ... degeaba!!! Nu ar mai fi femei grase , obeze sau cu 2 kg in plus... am fi perfecte toate.

Deci, incearca ce ti-am scris...o sa vezi ca da rezultate in timp - cu toate ca ar fi trebuit sa ne scrii varsta si numarul de kg ca sa primesti sfaturi cat mai bune.
    Dar NU pastile!