Vreau sa slabesc intr-o saptamana
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
27 Apr 2008, 19:560 0Chiar daca este Pastele si avem "dezlegare" la mai multe alimente,eu imi doresc sa dau jos cateva kilograme pana luni.M-am hotarat sa tin o dieta rapida,cum ar fi grapefruit sau scarsdale,dar imi este frica pt ca nu o sa reusesc sa ma abtin ... am mai tinut astfel de diete rapide,insa dupa am inceput sa mananc la fel ca si inaintea dietei iar kilogramele s-au pus la loc.Ceea ce ma sperie este ca de la an la an am mai multe kilograme..este adevarat ca inca sunt in crestere ,insa mi-e frica sa nu devin supraponderala,mai ales k sunt la limita.
Ma poate ajuta cineva cu o dieta care da rezultate pe termen scurt?
Multumesc anticipat -
28 Apr 2008, 01:22si de ce vrei o dieta rapida ?Mai ales ca ai experimentat faptul ca dupa aia pui la loc repede?
Diete rapide sunt alea in care de ex. mananci 3 zile orez fiert fara sare(huh!) ,3 zile doar morcovi cruzi si 3 zile mere.Dar se merita oare? -
28 Apr 2008, 09:24si de ce vrei sa slabesti intr-o saptamana? adica daca incerci sa slabesti pe termen lung, mancand sanatos, nu vei mai asimila kg pierdute.
da nah. eu nu o sa-ti spun metode sa ajungi la spital. -
28 Apr 2008, 09:27dietele rapide nu te ajuta sa slabesti decat la cantar. si anume, ce se intampla: te deshidratezi, si elimini apa din organism, apoi se cureta intestinul, ceea ce te face sa crezi ca ai scapat de cateva kg.
dar daca incerci sa te abtii de la mancarurile prajite, cu grasimi, sosuri, paine alba si dulciuri, slabesti treptat si fara efectul yo-yo.
dar na, joaca-te cu tine, si ai sa vezi cum atarna pielea pe tine pe la 35 de ani. -
28 Apr 2008, 11:16Am discutat cu mai multe persoane siam citit si mesajele voastre si recunosc ca m-au cam pus pe ganduri.Am renuntat la ideea de a slabi pe un termen atat de scurt,insa am inceput sa fac sport si pentru inceput,sa renunt la dulciuri.Credeti ca este bine?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness