parafango-o parere,va rog
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
26 Apr 2008, 18:270 0evelor,vreau sa va cer o parere: vreau sa-mi fac un abonament de impachetari cu parafango.M-am documentat pe net si am vazut ca se gasesc in comert(la top line)si fiolele,si cremele care se aplica la acest procedeu.
Intrebarea mea e
aca mi le iau si-mi fac tartamentul acasa(fiole+creme),ceea ce m-ar duce la 150-200 roni-ar fi mai putin eficient decat ce-mi face la salon-unde abonam.ma duce la aproape 900 ? -
28 Apr 2008, 13:35Eva dinainte are dreptate la noi e 50 ron sedinta sau abonament de 10+2 bonus, si ai crazzy masaj(power plate) gratuit la fiecare sedinta 10 min, nr meu este 0751 555 440.
-
28 Apr 2008, 17:10ce produse folositi?
faceti tratamentul complet adica peeling,parafina,crem de dupa,etc(intreb pt ca la un alt salon la care am fost si unde eramai ieftin,aplicau doar o crema,folie si tzup la cuverta
) -
29 Apr 2008, 15:24Sorry am avut un pic de treaba si nu am mai intat pe net,deci... peeling la 7 zile cu saruri de la marea moarta sub forma de nisip foarte fin si amestecat cu ulei de masaj,crema termoactiva fango,si la final dupa dus, vara gel mentolat de fermitate si iarna crema antivergeturi.Momentan avem promotie la patura cu ciocolata termoactiva.Pt slabit si drenarea de apa in exces avem patura cu crema de transpiratie, pt combinati avem pe cea termoactiva anticelulitica sau tratamente ce contin masti din alge marine.
-
6 Mai 2008, 14:33Folositzi produse profesionale?
Nu lashi shi tu o adresa,un nume al salonului?
ms
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness