normal sau anormal ?
-
0 0salut tuturor !
ma puteti ajuta si pe mine va rog ? am 13 ani [ in noiembrie 14 ] si am 53 de kg !!! practic sunt disperata sa imi formez un abdomen plat..totusi..sunt destul de inalt 1,63 ..ce pot sa fac?inainte mancam in fiecare zi cartofi prajitsi de trei ori..dar oricum mananc odata pe saptamana..de exercitsii nu stiu de ce..ma tsin vreo 2 zile..si dupa uit..trebuia in mai putsin de o luna jumate sa ajung la greutatea de cel putsin 48 de kg..am uitat sa mentionez ca nici nu prea mananc legume sau fructe..ceea ce ma face greu in a tine o dieta
va rooog..astept raspunsurile voastre foarte urgent -
tsompi, un abdomen "perfect"
se obtine in urma unor exercitii care se vor practica cu regularitate si nu numai...mai adaugam la aceasta si o dieta echilibrata care presupune sa renunti totalmente la junk food si sa consumi mai mult din ceea ce tu nu prea consumi, adica fructe, legume...fibra iara este importanta...
la 13 ani nu mi-as face atatea probleme, esti inca foarte tanar(a), si daca vei face sport si vei manca fara sa faci excese de "prajeli" poate ca nu vei avea un abdomen "perfect" ca in revistele retusate de maestri ai adobe-photoshop-ului, dar un abdomen plat si ferm tot vei avea...
de slabit nu stiu daca este nevoie la inaltimea pe care spui ca o ai...dar incepi de pe acuma cu abdomene...dimineata si seara...lucreaza pe serii....daca vei da pe net sa cauti, vei gasi si poze care iti vor arata cum sa practici abdomene ca sa ai rezultate optime intr-un timp cat mai scurt...
ne mai ti tu la curent,si ne spui ce rezultate obtii....
succes!!! -
multsumesc mult ggs .. chiar eram disperata
intr`o luna merg inapoi in romania caci momentan sunt in australia
problema e ca..am facut foarte multsi ani de dans , sport , inot..dar cam pe la varsta de 10 ani am suferit o depresie ucigatoare si de atunci ma`m lasat de sport si am inceput sa mananc junk food .. si totusi..stitsi vreo dieta ceva?avand in vedere ca nu mananc prea multe legume..
va rooog.. -
din punctul meu de vedere tu nu ai nevoie de dieta...tu ai nevoie sa introduci in hrana ta zilnica fructe si legume care sa nu-ti lipseasca de la masa...de exemplu poti alege sa ai intr-o farfurie la masa de pranz, un gratar de carne fie carne de pui sau un muschi de vaca, pe langa el pui un mix de legume (mazare, morcov, cartof, sparanghel, fasole verde), care sa fie ori fierte cu putin unt topit deasupra, ori gratinate. Tot la fel de bine merge si salata verde care este o oaza de vitamine....cu putin ulei de masline si putin otet balsamic...yam yam...deja imi ploua in gura,

fructele le mananci intre mese...mere, banane mai putin, pere, prune, caise...gutui...la varsta ta nu trebuie sa ai restrictii la fructe...daca vrei musai sa fie dietetic, consuma mult ananas care are calitatea de a ajuta la arderea grasimilor si kiwi deasemeni...
ouale sunt iara sursa de proteina fara sa ingrase, spanac...nu uita de spanac care este iara extraordinar ca si proprietati...
pana la urma ce este important, este regimul de viata pe care il adopti, cu care sa te obijnuiesti si sa iti continui viata...
si eu am facut 9 ani de balet clasic...stiu ce vrei sa spui...dar continua sa faci miscare, nu te lasa brusc....treci de la miscare la junk food si sedentarism...nu este bine, in timp iti va afecta fizicul...
asa ca....consuma moderat si bogat in fructe si legume, bea 2 litri de apa si fa miscare....deja suna ca o placa de reclama
...dar asta este adevarul, altul nu avem....
bafta!!!