dar ceva pentru ingrasat nu ar nimeni?

•  
    • 248 mesaje
    22 Apr 2008, 10:49
    0 1
    am 1.62 si 48 kg. nu sunt foarte slaba dar inca 4 kg in plus nu strica.de fapt am inceput sa mananc doar de dragul de a ma ingrasa.dar....nimic...nu se pune pe mine nimic. .

dat-ti voi o solutie va rogggggggg
  •  
    • 339 mesaje
    22 Apr 2008, 14:31
    1 0
    mie mi se pare ca esti tocmai bine

in principiu, poti sa incerci sa mananci cu vreo 500 de calorii in plus pe zi fata de ce mananci tu si daca esti consecventa, te vei ingrasa cu un kilogram doua pe luna. O sugestie sanatoasa: 2 banane cu miere si nuci
  •  
    • 247 mesaje
    22 Apr 2008, 16:57
    1 0
    eu am 1,64 asa sh 49kg...
    d c vrei sa ai 52?? o sa iti para rau
    e bine sa poti sa mananci cat vrei, fara restrictii...asa dak o sa ai 52kg o sa trebuiasca sa te mentii...mai bine ramai asa cum esti, dar mananca bine sa nu slabesti
  •  
    • 2520 mesaje
    23 Apr 2008, 12:49
    0 0
    Sport sport sport sport
    Nu-ti schimba regimul alimentar in mod drastic si nici nu inghesui mincare in tine ca imediat te gasim la "ajutor ma doboare kg in plus!"
    Fa sport ptr ca te ajuta foarte mult cu postura (cred ca ptr asta vrei defapt sa mai pui ceva kg) si in ce priveste alimentatia in zilele in care faci greutati sa redici consumul de proteine.
    Multa bafta
  •  
    • 248 mesaje
    23 Apr 2008, 23:41
    0 0
    nu am facut niciodata sport...nu ma plang de muschi cu toate ca nus tiu de unde ii am...tot ce vreau e sa pun la picioare...ca pe posterior e deja destul...daca fac sport imi este frica sa nu dau jos putinul pe care il am.

kg poate sunt suficiente dar la constructia corpului meu ma trebuie...pun pe fund , coapse, dar la picioare nu se pune deloc
  •  
    • 1431 mesaje
    24 Apr 2008, 16:58
    0 0
    si eu vreau sa mai pun ceva pe mine
    eu am 1.69 si 50 kg
    aveam 53 kg dar am slabit in 2 sapt
    acum ma chinui sa ma ingras
  •  
    • 1690 mesaje
    25 Apr 2008, 16:37
    0 0
    eu am 1.75 si 54 de kilograme... ma simt foarte bine asa, dar cand ma ingras, pun numai burta si asta ma enerveaza, ca sunt slabuta si se vede urat... totdeauna am fost slaba, desi mananc foarte mult. in copilarie eram foarte complexata, acum sunt chiar ok, am cateva forme, am facut mult dans cand eram mica si se vede...analizele arata ok...nu am de ce sa imi fac griji... m-am ingrasat la un moment dat pana la 60, si nu mi-a placut deloc... m-am ingrasat din cauza ca ziua nu prea apucam sa mananc mare lucru... dar am tinut si eu la un moment dat o cura de ingrasare... adica mancam la fel ca inainte, dar in plus mancam nuci cu miere si cu banane si cu ciocolata...un amestec f bun, f dulce, e adevarat, dar care atunci m-a ajutat sa iau si eu cateva kile in plus...mancam amestecul o data pe zi sau la 2 zile, depinde cum aveam timp sa imi fac...da treaba asta chiar merge...si macar stii ca nu te indopi cu fast food sau alte prostii...
  •  
    • 1690 mesaje
    25 Apr 2008, 16:39
    0 1
    sau poti sa iti faci grau incoltit si fiert, cu banane , miere, crema de ciocolata, nuci...e si mai bun si e ca o mancare. te pup si multa bafta! sa-mi zici daca te-a ajutat cumva!
  •  
    • 183 mesaje
    25 Apr 2008, 20:59
    0 0
    sau: polen cu miere si nuci macinate.se ia inainte de masa ,stimuleaza pofta de mancare.
  •  
    • 248 mesaje
    28 Apr 2008, 00:26
    1 0
    deci...NUCI,NUCI SI IAR NUCI...o sa ma indop de mire si nuci cu banane si cioco...mmm cred ca e bun...mi-e cam pofta..
  •  
    • 183 mesaje
    28 Apr 2008, 01:03
    0 0
    pai da,ca nucile sunt calorice.In combinatie cu mierea(si polenul/banane) iese o bomba calorica.Spor la ingrasat.
  •  
    • 1690 mesaje
    28 Apr 2008, 12:47
    0 0
    e f bun
  •  
    • 17 mesaje
    28 Apr 2008, 20:18
    0 0
    Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
    Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
    Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine!
  •  
    • 248 mesaje
    28 Apr 2008, 21:39
    0 0
    eu colaborez cu concurentza...cu calivita

dar dupa cum bine stim tot ce trebuie sa fac,este sa mananc cu pofta...niciun supliment alimentar nu imi da pofta de mancare,tocmai de asta sunt ingrijorata.
  •  
    • 73 mesaje
    30 Apr 2008, 01:06
    2 1
    Ce interesant, cine vrea sa slabeasca nu reuseste, iar cine vrea sa se ingrase nici atata
  •  
    • 1431 mesaje
    30 Apr 2008, 11:22
    0 0
    suna bine combinatia aia cu nuci , polen , banane , cioco .....dar eu nu am voie cioco si nuci pt ca am ulcer
    banane ? mananc 2-4 zi
    credeti ca afecteaza cu ceva ?::
    spunea o eva ca atunci cand se mai ingrasa , pune numai la burta
    cred ca este o chestie generala ..........si eu pun la fel , as vrea sa pun numai la fund si la picioare , dar burtica creste f repede
    poate mai gasim niste retete de ingrasare ........
  •  
    • 248 mesaje
    30 Apr 2008, 13:38
    0 0
    azi tocmai am inceput cura cu nuci.... e super dulce...sper sa dea roade.
  •  
    • 17 mesaje
    1 Mai 2008, 21:15
    0 0
    Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
    Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
    Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine!
  •  
    • 248 mesaje
    9 Mai 2008, 21:46
    0 0
    revin in fortza evelor...am pus 2 kg pe fund si picioare...mama...nu mai e nimeni ca mine..

barb meu deja nu se mai intelege cu mine

buna rau cura aia cu nuci...si o mai puneam si pe clatite...
  •  
    • 831 mesaje
    12 Mai 2008, 10:44
    0 0
    Mada_10, numa' nuci? Sau in amestec cu miere? Vreau si io ca ma sufla vantu'