dar ceva pentru ingrasat nu ar nimeni?
-
0 1am 1.62 si 48 kg. nu sunt foarte slaba dar inca 4 kg in plus nu strica.de fapt am inceput sa mananc doar de dragul de a ma ingrasa.dar....nimic...nu se pune pe mine nimic.
.
dat-ti voi o solutie va rogggggggg -
Sport sport sport sport
Nu-ti schimba regimul alimentar in mod drastic si nici nu inghesui mincare in tine ca imediat te gasim la "ajutor ma doboare kg in plus!"
Fa sport ptr ca te ajuta foarte mult cu postura (cred ca ptr asta vrei defapt sa mai pui ceva kg) si in ce priveste alimentatia in zilele in care faci greutati sa redici consumul de proteine.
Multa bafta -
nu am facut niciodata sport...nu ma plang de muschi cu toate ca nus tiu de unde ii am...tot ce vreau e sa pun la picioare...ca pe posterior e deja destul...daca fac sport imi este frica sa nu dau jos putinul pe care il am.
kg poate sunt suficiente dar la constructia corpului meu ma trebuie...pun pe fund , coapse, dar la picioare nu se pune deloc
-
eu am 1.75 si 54 de kilograme... ma simt foarte bine asa, dar cand ma ingras, pun numai burta si asta ma enerveaza, ca sunt slabuta si se vede urat... totdeauna am fost slaba, desi mananc foarte mult. in copilarie eram foarte complexata, acum sunt chiar ok, am cateva forme, am facut mult dans cand eram mica si se vede...analizele arata ok...nu am de ce sa imi fac griji... m-am ingrasat la un moment dat pana la 60, si nu mi-a placut deloc... m-am ingrasat din cauza ca ziua nu prea apucam sa mananc mare lucru... dar am tinut si eu la un moment dat o cura de ingrasare... adica mancam la fel ca inainte, dar in plus mancam nuci cu miere si cu banane si cu ciocolata...un amestec f bun, f dulce, e adevarat, dar care atunci m-a ajutat sa iau si eu cateva kile in plus...mancam amestecul o data pe zi sau la 2 zile, depinde cum aveam timp sa imi fac...da treaba asta chiar merge...si macar stii ca nu te indopi cu fast food sau alte prostii...
-
Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine! -
suna bine combinatia aia cu nuci , polen , banane , cioco .....dar eu nu am voie cioco si nuci
pt ca am ulcer
banane ? mananc 2-4 zi
credeti ca afecteaza cu ceva ?::
spunea o eva ca atunci cand se mai ingrasa , pune numai la burta
cred ca este o chestie generala ..........si eu pun la fel
, as vrea sa pun numai la fund si la picioare , dar burtica creste f repede
poate mai gasim niste retete de ingrasare ........ -
Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine!