slabire cu herbalife
-
0 0As dori sa imi spuna cineva daca a folosit herbalife pentru slabire si daca a dat rezultate.
Multumesc mult si va doresc un Paste fericit! -
Buna!
Tu nu ai citit topicul "ce parere aveti despre Herbalife" de pe forumul Sanatate?
Da, slabesti, daca cheltui peste 100 euro/luna. Am cunoscut persoane care au slabit luand prafurile astea...
Si ramai cu putine kilograme dupa ce termini "dieta" numai daca iei in continuare prafuri pentru intretinere(acelasi pret).Am cunoscut si persoane din astea...unele care mananca numai prafuri(ele se mentin, dar sunt femei care nu prea au cine stie ce viata sociala - asa cum zicea cineva o eva si avea dreptate), iar altele, care nu au mai luat dupa ce a terminat "dieta"(impropriu spus ) si care s-au dereglat hormonal, au pus dublul kilogramelor pe care le-au avut si li s-au declansat si diverse boli (pe care nu le aveau inainte).
Deci...sa cheltui atatia bani ca sa iti distrugi sanatatea...merita?
NU!
Mai bine cumpara-ti un aparat fitness, fa tratamente corporale...Slabesti incet dar sigur si, cel mai important, ramai sanatoasa.
Pupici! -
Salonul Angel Rose -www.angelrose.ro va asteapta cu foarte multe oferte la preturi avantajoase(ex.10 sedinte de electrostimulare 79 ron)impachetari,masaj anticelultic care va vor ajuta sa scapati de celulita si sa slabiti in kilograme.Salonul se afla in Bucuresti mai exact la Unirii-pe Principatele Unite nr.10
-
buna,
eu am folosit produsele cam jumatate de an. Sincer, am slabit, si fara prea mult efort. Ma duceam in acelasi timp si la electrostimulare, eu fiind si o persoana mai lenesa. Intr-adevar, m-am ingrasat la loc dar recunosc ca e doar vina mea, pentru ca imediat ce am oprit tratamentu am inceput sa mananc tot felu de prajeli, ori a tine dieta asta si a ramane cu rezultate inseamna sa adopti un anume stil de viata si de mancare, nu cum am facut eu - dupa ce m-am oprit a revenit la stilul initial... Acum sincer nu mai am bani, ca m-as intoarce la tratament. Si acum ma chinui sa slabesc cu metodele "traditionale" - nutritionist, schimbarea stilului de alimente..etc