ati auzit asa ceva?
-
0 0Un prieten al meu a fost la medic pentru ca s-a ingrasat foarte mult in ultima vreme. A depasit suta.
Medicul respeciv i-a dat un regim care pe mine m-a facut sa rad si am spus ca sigur este o gluma. Suna cam asa:
-la micul dejun oua ochiuri prajite pe ambele parti, bacon, sunca, salam de Sibiu, costita
-la pranz gratar de oaie, berbec, ceafa de porc, cotlet, salata de varza, rosii...fara ficat, rinichi si alte organe.
seara iar bacon, sunca, salam...
bauturi: whisky, vodca, tequila, apa plata, apa minerala, coca-cola fara zahar, pepsi max...fara vin si bere
In fine, nu stiu exact toate produsele, dar asta este ce am retinut.
Ce naiba de dieta este asta? -
Da, interesanta dieta... Eu stiu ca cu cit esti mai gras, cu atit slabesti mai repede, iar dieta nu este asa de drastica, la inceput. Pe masura ce se scade in greutate, dieta devine mai stricta. Asa ca daca ai o greutate mai apropiata de cea ideala, putin probabil sa slabesti cu asa ceva. Stii, s-ar putea ca intradevar sa mearga acest regim, dar asta numai in cazul in care ai muuuuult de dat jos. Trecerea la dieta se face treptat, in caz contar, organismul va declansa o stare de rezistenta, de supravietuire. Pe de alta parte, persoana respectiva e barbat, da? parca asa am inteles, iar ei pot consuma mai mult decit noi , femeile.