creme anticelulita profesionala?

•  
    • 2 mesaje
    15 Apr 2008, 23:29
    1 1
    Stie careva o crema care a dat rezultate? Vreau ceva profesional,ceva de salon.Cine poate sa imi recomande???
  •  
    • 1 mesaje
    15 Apr 2008, 23:37
    0 0
    buna draga mea, eu nu prea am crezut sincer in efectele cremei dar am zis sa incerc...stii ca toma necredinciosu; asa ca am incercat una care o foloseau si fetele la salonul unde am mers (ele mi-au recomandat- sincer chiar se vad rezultate in sensu ca arata mai bine si pielea si nu mai sunt "gropitele akea urate" asa ca iti recomand sa o folosesti se numeste crema anticelulitica termoactiva; eu am luat-o de o firma distribuitoare care o dau saloanelor si evident asa am luat-o mai ieftin. daca te intereseaza trimite si tu un mail la tasty_healthy@yahoo.com. Succes!
  •  
    • 1767 mesaje
    16 Apr 2008, 00:18
    1 1
    "Se numeste crema anticelulitica termoacitva" ... toate cremele care au ca efect de inrosire si incalzire a locului unde se aplica se numesc asa...insa un nume de firma nu ne dai?
  •  
    yla
    • 57 mesaje
    16 Apr 2008, 09:48
    3 0
    Anka eu iti recomad crema de la Ardes,nu-i fac reclama firmei dar ma ocup de masaje si tratamente si eu o folosesc de 4 ani si am rezultate uimitoare cu ea.
  •  
    • 26 mesaje
    16 Apr 2008, 10:21
    0 0
    Mi-am cumparat si eu crema anticelulitica, de la o firma ruseasca. E pentru prima oara in viata cind mi-am cumparat asa ceva, si nu stiu cum se foloseste.Pe prospect spune ca se face masaj cu crema, dupa care se spala cu apa simpla (fara sapun). OK! Dar cit timp sa masez (ca pe ambalaj nu scrie)? Eu faceam 10-15 min. la un picior, dupa care treceam la celalalt. In primele 2 zile cind ma masam cu crema, ma ardea f. mult pielea, dar dupa asta nu mai fost asa... De ce oare? Si-o fi pierdut efectul (in doar 2 zile)? Ce sa fac? Mai are rost sa ma mai dau cu crema?
  •  
    • 1767 mesaje
    16 Apr 2008, 14:24
    0 0
    Yla, dar nu ziceai ca acea crema se foloseste doar la termocuvertura?(sau m-am inselat?).
    Nu am cumparat inca Ardes, o sa imi cumpar...
    Si bine ca ai aparut, chiar vroiam sa te intreb cevaespre o crema Ardes, Maxidor se numeste.Eu inteleg ca o pot folosi cand fac sport, ca sa transpir mai mult.Asa este?Ma mai ajuti un piculet?
    Mercic!
  •  
    yla
    • 57 mesaje
    16 Apr 2008, 17:13
    0 1
    Mihaela am crezut ca ai intrat pe net la Ardes,are o gama variata de produse.Intrebarea a fost despre o crema da masaj buna,iar eu am raspuns.Cei de la ardes au si pt impachetari.Daca te mai pot ajuta cu ceva,astept intebarile tale.Pupici.
  •  
    yla
    • 57 mesaje
    16 Apr 2008, 17:23
    0 0
    Mihaela lasa-mi pe privat adresa ta de mess si vb mai multe,daca vrei.
  •  
    • 26 mesaje
    16 Apr 2008, 17:31
    1 1
    Pe mine nimeni nu ma ajuta cu ceva sfaturi? De ce ma ardea pielea in primele 2 zile, iar apoi nu? Si e normala aceasta reactie? Ce sa fac? Sa ma mai dau cu crema? Cit timp sa ma masez?
    Si inca ceva, in cit timp se vad rezultatele? Va rog mult lamuriti-ma!!!
  •  
    yla
    • 57 mesaje
    16 Apr 2008, 17:53
    2 0
    Samira ce crema folosesti?Cea pe care o folosesc eu are reactie tot timpul la fel,adica inroseste pielea fff tare si simti ca te arde.Daca te mai pot ajuta cu ceva.... .
  •  
    • 26 mesaje
    16 Apr 2008, 18:43
    0 0
    Yla crema mea e de la "vitacs" (marca ruseasca). Pe ea scrie asa: crema pentru masaj impotriva celulitei (eu cunosc rusa). Contine: cofeina, alge marine, uleiuri. Pe mine pielea ma ardea la inceput (doar 2 zile), si pielea nu e rosie, cind pun mina pe ea e rece, adica normala, cu toate acestea simt ca ma frige rau de tot. Acum de ce nu ma mai arde pielea? Si cit timp sa ma masez cu crema?
  •  
    • 1767 mesaje
    16 Apr 2008, 20:51
    0 1
    Yla, ti-am trimis un mesaj privat.L-ai primit? Daca nu, incearca sa imi trimiti tu unul cu adresa ta de e-mail.
    Pupici.
  •  
    • 84 mesaje
    16 Apr 2008, 22:16
    0 1
    samira,de unde ai luat crema ruseasca?
    si cat costa?
  •  
    • 26 mesaje
    17 Apr 2008, 14:39
    0 1
    Roxxana, eu sint din Chisinau, iar noi sintem invadati de produse rusesti. Cred ca n-are rost sa-ti spun cit costa.
    Azi mi-am cumparat alta crema, de la "Niveea", se numeste- "Good-bye cellulite". Sper sa-mi miarga cu asta.
  •  
    • 18 mesaje
    17 Apr 2008, 16:26
    1 0
    Sincer si eu sunt curioasa care crema e mai buna...insa cred ca tot secretul e masajul...Vi s-a intamplat vreodata ca dupa m,asaj sa vi se para si mai evidenta celulita?
  •  
    • 14 mesaje
    19 Apr 2008, 18:50
    1 1
    eu le-am intrebat pe fetele de la salon despre Nivea-Good Bye Cellulite si mi-au zis ca nu e buna... si ca-mi recomanda de la elmiplant...
    a folosit cineva?
    merci
  •  
    • 45 mesaje
    20 Apr 2008, 09:57
    0 0
    iti recomand u produs de la faberlic f f bun: RA-4 termoconcentrat aniticelulitic.e super bun si scapi destul de repede de cativa centimetri ( eu sunt multumita) si in plus nu costa mult (cam 16 lei).
    sper sa-ti fie de folos.
  •  
    • 232 mesaje
    21 Apr 2008, 22:17
    0 0
    Fetelor ati folosit careva de la Vichy??
    Eu azi mi-am luat pt acea piele "coaja de portocala",am pe coapse si as vrea sa scap de aceasta piele care ma deranjeaza in ultimul timp...
    Nu stiu de ce mi-a aparut,probabil am scazut pre mult in greutate si in scurt timp,nu stiu..
    Ma voi uita mai tirziu si voi da si numele cremei.
    Daca puteti ajutatima cu orice informatie..
    Mi sa spus ca e intensiv,se vede rezultatul in doua sapt.,mai era ceva care lucreaza dar ai rezultat intr-o luna..
    Si ce trebuie sa fac,asa,ma masez si apoi trebuie so spal cu apa???
    Va astept sunteti binevenite si va multumesc anticipat!!!!
  •  
    • 111 mesaje
    7 Iun 2008, 18:48
    0 1
    nu trebuie sa te speli dupa ce faci masaj cu crema anticelulita...timp de 4 ore asa nu ai voie sa te speli...crema actioneaza chiar si dupa masaj
  •  
    • 18 mesaje
    8 Iun 2008, 11:50
    1 0
    Buna fetelor!Am intat pt prima oara pe acest topic si vreau sa va impartasesc un lucru:eu de ani buni tot incerc diferite marci de anticelulititce in speranta ca urmele sarcinii o sa se estompeze; am folosit creme de la Tis, Vichy, elmiplant si alte cateva marci, inclusiv Nivea; De un an si ceva m-am profilat insa pe produsele anticelulitice de la Avon:tubul mov, si cel de la Anew, tot de la avon; va spun sincer ca sunt primele produse de acest gen care dau rezultate extrem de rapide; eu am luat centimetrul de croitorie si mi-am urmarit evolutia pe parcursul unei luni de zile in care ma masam de vreo doua ori pe zi cu cate un pic de crema cat sa am pe palme si sa se intinda pe toata pulpa si pe sold;va pot spune ca intr-o singura luna pulpele si soldul s-au micsorat cu cate 3-4 cm fara sa tin vreo dieta, deci asta poate fi o solutie..poate voi gasiti ceva mai bun, eu deocamdata merg pe astea pentru ca de 3 luni de exemplu am dat 10 cm din pulpa cu masaj regulat.pupici si multa bafta!