nu le mai suportam-vergeturile!!!!
-
0 0Stai in oglinda si iti admiri corpul cat e de frumos si armonios dupa atatea sedinte de aerobic si dupa miile de dati cand te.ai abtinut sa nu mananci din prajitura oferita la ziua prietenei tale...si dintr.o data vezi pe coapse si eventual pe fese,niste dungulite serpuite si subtiri...un moment f neplacut pentru noi,nu.i asa?nici noi nu stim de unde provin exact,deoarece putem avea o dieta echilibrata,sa facem si sport,si deodata sa ne trezim cu ele!la adolescente pot aparea din cauza schimbarilor hormonale,si acum valabil pentru toate femeile-din cauza dietelor,slabirii sau ingrasarii bruste,alimentatiei neadecvate.de aceea,trebuie sa gasim solutii de a le preveni,sau,daca deja le "detinem",sa incercam sa scapam de ele...in prim plan,sta urmatoarea chestiune.Deseori ne intrebam:"de ce tocmai mie sa mi se intample asta?" si aici tot ce trebuie sa faci este sa intelegi simplul fapt ca mai mult din 3/4 din femeile de pe glob au asa ceva si o alta chestiune ar fi ca suntem femei,si chiar daca avem sau nu vergeturi,tot suntem minunate,sensibile,simtim adevaratul gust al vietii si putem oferi lucruri f profunde si complexe.Ce mai trebuie sa faci este sa nu stai si sa te plangi ca nu stiu ce ai,ci sa te interesezi de sanatatea pielii tale si la urma urmei,de propria persoana!sa cauti,sa incerci,sa faci ce este mai bine pentru tine!in al II lea rand,contacteaza un magazin cu naturiste...mereu am optat pentru ele si mi.au fost de mare ajutor!si....foloseste aceste produse cu incredere...dupa baie,foloseste obligatoriu o lotiune sau mai bine,un ulei de corp(hidrateaza mult mai bine ca o lotiune),asta dupa ce te.ai exfoliat(secretul meu-cu zat de cafea)!ce mai ramane,este sa faci sport,sa mananci sanatos si regulat,si cel mai important,sa te simti bine din interior si in compania ta!
-
cred ca nu te exfoliezi la fiecare baie !

odata pe saptamana ajunge; da, zat de cafea cu ulei de masline, merge; dar si untul de cacao exfoliant de la body shop functioneaza bine! si miroase super! daca dai si dupa baie cu un unt de cacao pe corp....hmm, sunt indragostita de miros!!
cat despre vergeturi ca sa fiu on topic, am asa, ca razele de soare in jurul buricului si mi-s tare mandra de ele
daca se holbeaza cineva la ele, le povestesc ca-s de la sarcina 
si ii molipsesc de buna dispozite
deci io una le suport foarte bine
-
nu le suport deloc si am din plin de la sarcina.era o vreme cand am incercat de toate si nimic,toata ziua eram suparata din cauza lor,acum nu le mai bag in seama,sotul meu nu a spus niciodata ca sunt urate,asta e corpul meu si ma mandresc cu el.acum ma masez de 2 ori pe saptamana cu crema de galbenele si atat.