autosugestia

•  
    • 32 mesaje
    12 Apr 2008, 11:31
    0 0
    a slabit cineva prin aceasta metoda?
    eu cred in ea si chiar m-a ajutat sa nu ma ingras foarte tare,deoarece am avut o perioada de BED...m-am ingrasat foarte putin doar ganding pozitiv..
    insa ma intreb dak cineva a obtinut rezultate in slabit cu aceasta metoda..

eu acum iau niste pastile naturale de slabit si chiar dak nu vor avea stie ce efect,vor avea insa efect de placebo.m-am hotarat sa slabesc prin autosugestie si pastile "placebo"
    pastilele se um ayurslim de la himalaya.
  •  
    • 26 mesaje
    12 Apr 2008, 11:47
    0 0
    eu nu sunt de acord cu pastilele pentru slabit.am vazut cazuri in care dupa ceva timp au avut efecte f dramatice.
    incearca sa tii cont de regulile de baza: fara paste, dulciuri,grasimi,dupa ora 18 nu mai mananci si multa miscare
    bafta
  •  
    • 32 mesaje
    12 Apr 2008, 12:22
    0 0
    mersi mult k mi-ai raspus:*
    sport fac,dieta sanatoasa am
    pastilele sunt naturale,contin gacinia.deci nu-mi vor face rau
    tot ce vreau e sa ajung din nou la greutatea mea de altadata.tot ce ma impioedica sunt cele 4kg in plus..
  •  
    • 31 mesaje
    12 Apr 2008, 13:55
    0 0
    Am incercat si eu candva "autosugestia"...dar din pacate nu a mers.Placebo,dupa parerea mea,cred ca ar merge doar la persoanele care nu stiu ce inseamna.Tot sportul combinat cu dieta ,dau rezultate!
  •  
    • 476 mesaje
    13 Apr 2008, 03:49
    0 0
    'fara paste, dulciuri,grasimi,fara mancare dupa o anumita ora' induc la un moment dat frustrarea; in opinia mea, si am studiat ceva timp problema, rezultate bune poti obtine si cu 'mananca orice iti place insa mananca des si in cantitati mici, decat sa ai trei mese bogate pe zi'
  •  
    • 506 mesaje
    13 Apr 2008, 11:08
    0 0
    ecstasy1692,

Eu am analizat problema ani de zile..multe eve ti-au dat raspunsuri foarte adevarate: o alimentatie corecta, fara carente, un stil de viata sanatos, cu mult sport..acesta este secretul..in plus, exista acces la informatie, incat, nu se poate sa nu reusesti...
    Succes!
  •  
    • 32 mesaje
    13 Apr 2008, 12:43
    0 0
    multumesc fetelor!
    am sa incerc sa fiu mult mai echilibrata.astfel nu se poate sa nu am rezultate