pofta de dulciuri

•  
    • 129 mesaje
    12 Apr 2008, 08:54
    0 0
    stie cineva modalitati eficiente pt a scapa de pofta de dulciuri? pe mine ma apuca numai noaptea.
  •  
    • 4418 mesaje
    12 Apr 2008, 09:16
    0 0
    vointa. Si mi eimi plac dulcirule dar cele de casa! Nu e asa d egrav daca maninci o gogoasa acolo seara sau o gurita de ciocolata!
  •  
    • 25 mesaje
    13 Apr 2008, 18:20
    0 0
    eu stiu ceva trucuri care merg destul de bine!daca ti se face pofta de ceva dulce,dau chiar daca ti se face foame(merge in ambele situatii),bea cat de repede poti 0.5 l apa...face bine atat la silueta,cat si la metabolism... si daca ai vrei intradevar sa iti faci pe plac,ceea ce e si recomandat uneori,mergi la un magazin de naturiste si cere niste batoane de cereale sau eu stiu....ce mai este pe acolo!te.am pupat si sper sa mearga si la tine trucurile astea!
  •  
    • 129 mesaje
    14 Apr 2008, 09:33
    0 0
    multumesc cristi - trist, dar sunt de acord cu tine, in afara de vointa, nici eu nu stiu alt leac...
    multumesc yaya, apa beau al naiba de multa, dar nu ma ajuta. ma bucur ca la tine functioneaza.
    cert e ca n-am mai mancat dulce de o saptamana, si nu ca nu mi-ar fi fost pofta, nu ca as fi baut apa, ci ca am avut vointa, ambitie...la mine nu-i vb de greutate, ci de glicemia cam mare.
    pupici!
  •  
    • 506 mesaje
    14 Apr 2008, 11:18
    0 0
    Cred ca te poate ajuta urmatoarea metoda: cauta un substituent pentru dulciuri, in randul fructelor. Si consuma-l, cand simti nevoia..evident, incearca sa nu manaci banane in schimb..desi, daca stau sa ma gandesc, e de preferat sa le consumi decat ducliurile...
    Oricum, trebuie sa iti reeduci gusturile..sa alegi o alimentatie sanatoasa..fara dulciuri..sunt f nocive pentru organism..eu eram dependenta de dulciuri, in urma cu cativa ani, dar am invatat sa le evit si ..treptat le-a, eliminat complet. Nu am frustrari, pentru ca, acum consum fructe ..si, in timp, pofta pentru dulciuri dispare complet...
  •  
    • 309 mesaje
    14 Apr 2008, 11:30
    0 0
    Am citit in cartea Mihaelei Bilic ("Traiesc deci ma abtin") ca pofta de dulciuri dispare daca mirosim esenta de vanilie. Ea spunea sa tinem tot timpul la indemana o sticluta cu esenta de vanilie si cand ne apuca pofta de dulce sa bagam nasul in ea . Nu am incercat inca, dar poate merita...
  •  
    • 129 mesaje
    15 Apr 2008, 09:36
    0 0
    Smeagol!! sunt uluita...tu n-ai mai mancat dulciuri de cativa ani???
    wow....pai nici macar de sarbatori? eu numai cand ma gandesc la prajiturile si torturile facute de mama, o iau razna...
    iar aia cu mirositul vaniliei mi se pare suuuuper tareee....cred c-ar functiona la mine, avand in vedere ca nu suport deloc vanilia