tinctura de soc!help!!!!!!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
10 Apr 2008, 23:060 0Buna!am tot citit pe forum despre cura cu tinctura de soc!mai concret despre ce este vorba?tre sa ti o anumita cura pe langa soc?sunt excluse anumite alimente?va rog daca imi poate explica cineva si mie!!!!mersi mult
-
11 Apr 2008, 18:45si inca ceva!azi am fost sa imi cumpar tinctura de soc si farmacista mia zis sa am grija ca are efecte sedative!si ca o sami dea o stare de nici nu o sa ma pot misca!e adevarat? va rog daca ma p[uteti ajuta ca nu stiu ce sa fac! sa iau sau nu? mersi!
-
11 Apr 2008, 19:13are efecte sedative?Tinctura de soc contine mult alcool,la doza de 7 ling pe zi o sa fii ca atunci cand bei un paharel de tarie.

daca conduci ai grija cand o iei.Oricum parca in prospect zice ca se ia dupa 6 seara. -
11 Apr 2008, 21:02acum am vazut ca ai zis de tinctura de soc si nu de elixirul de soc(la cre se iau cantitati mari)
pai la tinctura de soc se iau cateva picaturi de 3 ori pe zi,nu?Asa ca n-are cum sa te "imbete".
Uita-te in prospect,ar trebui sa scrie la efecte advere daca da efecte sedative. -
11 Apr 2008, 21:26mersi mult!dar si tinctura de soc ajuta la slabit?sau numai elixirul de fructe de soc?
-
12 Apr 2008, 00:59tinctura de soc e din flori iar elixirul din fructe de soc,deci sunt diferite.Eu stiu ca pentru slabire e elixirul.
-
13 Apr 2008, 14:33salutare...am auzit si eu odata de socul asta si am inteles ca zlabeste dar sincera s fiu nu am incercat niciodata..tatal mau folosea cei de soc pt slabit....acum poate ne lamurim si noi care e mai bun...tinctura sau elixirul...poate stie cineva ceva sigur
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness