Helppppppppppppppp

•  
    • 1 mesaje
    10 Apr 2008, 21:28
    0 0
    Buna, ma numesc Cristina si am o mare problema cu kilogramele. Am 1.70 si 67kg si daca nu iau masuri urgente simt k o sa clachez. Toata ziua as rontai cate ceva cu toate ca aproape in fiecare zi imi propun sa incep o dieta sau cel putin sa fiu mai atanta cu ceea cde mananc. Deocamdata iau otet de mere cu miere de la farmacie dimineata pe nemancate. stiti ceva de el? Ati mai folosit ci voi? Da rezultate?
  •  
    • 2520 mesaje
    10 Apr 2008, 21:33
    0 0
    Fara suparare, ce astepti de la otet sa faca?
    Atita vreme cit nu iti "ajuti" pb care genereaza mincatul excesiv, nu vei slabi. Sa stii ca pb cu alimentatie e efectul si nu cauza. oricum, pina mai studiezi putin pb, poti incepe prin a minca moderat si daca nu poti si faci binge, atunci macar fa binge cu salata verde, castraveri, mere verzi, conopida, brocolii, morcovi (crude!!!)
    Multa bafta cu slabit si mult succes la studiu.
  •  
    • 60 mesaje
    10 Apr 2008, 21:53
    0 0
    otetul de mere (io il cumpar direct de la producator) in combinatie cu mierea se foloseste in tratarea multor afectiuni, inclusiv apetit crescut:
    * Obezitate, ingrasare - cu otetul de mere se fac cele mai simple si mai eficiente tratamente de reglare ponderala. Iata unul dintre ele: se bea in fiecare dimineata, la trezire, pe stomacul gol, un pahar de apa de izvor, in care au fost dizolvate doua lingurite de otet de mere. Apoi, pe parcursul zilei, dupa fiecare masa, vom bea o jumatate de pahar de apa in care am adaugat o lingurita de otet de mere si doua lingurite de miere. Otetul de mere stimuleaza procesele de eliminare din organism (in special tranzitul intestinal) si activeaza anumite lanturi metabolice care favorizeaza slabitul. Daca vreti o cura de slabire forte, folositi-o pe urmatoarea: inainte de fiecare masa, oricat de imbelsugata sau saraca, se inghit doi catei de usturoi pisati impreuna cu o lingura mare de otet de mere si putina apa. Este un preparat nu foarte rafinat ca aroma si cu atat mai putin ca gust, insa efectul merita efortul. Ar mai fi de retinut ca aceasta cura, destul de dura pentru tubul digestiv, nu se face mai mult de sapte zile la rand, urmate de sapte zile de pauza (intregul articol il gasesti in formula as)

in alta ordine de idei ideal ar fi sa compensezi prin multa miscare, gym, jogging, inot ce-ti place tie, chiar sauna
  •  
    • 32 mesaje
    10 Apr 2008, 23:12
    0 0
    da...........si la mine a dat rezultate.................gastrita la stomac!
  •  
    • 2 mesaje
    16 Apr 2008, 10:59
    0 0
    http://cura-mea-de-slabire.blogspot.com/