ajutoor
-
0 0Buna,fetelor.Ma numesc Angi si sunt
pe aici.Am citit mesajele voastre si de aceea m-am hotarat sa va cer ajutorul.Acum 5luni si jumatate am nascut o fata frumoasa si sanatoasa,dar am luat 30kg in timpul sarcinii......asta eee.....am zis eu.....dar acum nu mai pot sa le mai duc....ma ajuta cineva?Stie careva vreo reteta de slabit EFICIENTA SI RAPIDA?Am luat Reductil o saptamana si am slabit 4kg,dar nu mai vreau sa iau ca nu pot dormi din cauza lor....si as vrea sa incerc sa slabesc FARA pastile.PLEASEEEEEEEEEEEEE.Nu ma mai suport.Pupici -
uite angy o dieta care te va ajuta sa slabesti fara sa te infometezi...sti ca o dieta buna presupune sa nu faci foamea, caci astfel slabesti foarte repede dar tot la fel de repede le pui la loc prin efectul de yo-yo;
dieta este:
Dieta dureazã 7 zile, iar cele douã regimuri zilnice indicate se ţin alternativ.
Luni, Miercuri, Vineri, Duminicã
Ora 8:00 - o ceaşcã de ceai de muşeţel sau cafea fãrã zahãr
Ora 10:00 - 50 g brânzã degresatã
Ora 12:00 - 150 g carne preparatã la grãtar, un morcov crud ras cu suc de lãmâie şi puţin ulei, un ou
Ora 14:00 - un mãr
Ora 16:00 - o ceaşcã de ceai de sunãtoare
Ora 18:00 - 100 g carne slabã fiartã sau preparatã la grãtar, o porţie de salatã verde cu pãtrunjel şi lãmâie.
Ora 20:00 - o ceaşcã de ceai de tei
Marţi, Joi, Sâmbãtã
Ora 8:00 - o ceaşcã de ceai de tei sau cafea fãrã zahãr
Ora 10:00 - 3 linguriţe de grâu crud (înmuiat în apã timp de 24 h)
Ora 12:00 - 150 g peşte oceanic preparat la grãtar, sfeclã roşie coaptã şi rasã amestecatã cu puţinã lãmâie şi ulei, 50 g brânzã degresatã
Ora 14:00 - o portocalã
Ora 16:00 - o ceaşcã de ceai de muşeţel
Ora 18:00 - 100 g peşte oceanic preparat la grãtar, 2 linguri orez fiert amestecat cu puţin ulei
Ora 20:00 - o ceaşcã de ceai de sunãtoare
te astept cu un feed back, multa bafta!!!