nu inteleg unde e adevarul??
-
0 0Buna fetelor,
Am si eu o nedumerire...
Ca multe femei impinse de curiozitate, mai citesc si eu reviste ‘mondene’… saptamana aceasta mi-au atras atentia doua reclame ale celor de la Miko Med. Fiind preocupata de silueta, ce mai fac alte persoane sa se mentina in forma, sunt la curent cu tehnicile noi de slabire, tonifiere etc. Am citit anul trecut, parca prin vara, ca a ajuns si la noi un aparat identic cu cel prezentat acum în reclame, dar la clinica Dermastyle. Nu inteleg acum de ce unele clinici sau saloane sustin ca ofera solutii unice in Romania, cand de fapt ele existau deja si au fost vazute si comentate! Voi ce credeti, este corect sa ni se prezinte in acest fel „noutatile”?
Ca uneori nu mai stim daca clinicile sunt serioase daca isi fac publicitate asa....
Un sfat aveti pentru mine? -

Pai reclama e sufletul comertului...
Toate zic asa, daca citesti reviste din astea de frumusete, ca sa zic asa, ca sa afli noutatile(produse machiaj, parfumuri, tehnici infrumusetare)...stii.
Dar sunt o multime care nu o fac.
Si apoi, ce zic ei..curiozitatea le face pe dame ...
Adevarul....unde sa fie?....
Nu te mai gandi unde e adevarul....lasa-i sa isi faca damblaua... -
Nedumerirea mea in privinta asta este urmatoarea: Cu toate stim ca reclama exista si ca asta ne permite sa stim ce se mai intampla. Dar, totusi chestia este ca daca tot faci o reclama care nu e adevarata eu ma intreb cum e exact serviciul pe care il prestezi? Adica daca nu spui adevarul atunci cand zici ca faci, cum va fi cam ma vei spune ce tratament eu trebuie sa urmez? De asta mi-e teama, sper sa ma intelegi...
-
micki, iti inteleg frustrarea, dar sa stii ca reclama nu e neapara mincinoasa. Exista aparate ptr wellness care au fost "descoperite" :, omologate si inregistrate sub o anumita denumire. Dam ex. Power plate- stii despre ce e vb ca a fost foarte mediatizat produsul. Firma care a omologat initial acest produs are toate drepturile rezervate ptr aceasta denumire, dar nu si a supra principiului de functionare si in consecinta, dupa aparitia power plate si succesul obtinut, multe alte companii au dezvoltat teoria , au facut aparate similare, cu denumiri diferite si mult mai ieftine. Cind isi fac reclama ele nu mint, au un aparat care functioneaza similar cu power plate dar mult mai ieftin.
Nu cunosc produsul despre care vb tu , dar daca au folosit nume inregistrat de alta companie, atunci , da e frauda!