Body Mind Spirit Festival
-
0 0Dragele mele,
Am aflat de un eveniment cu titlul de mai sus, un festival de dezvoltare personala pe toate planurile: trup, minte si suflet. Se desfasoara in per 18, 19, 20 aprilie, la Sala Palatului.."destinat celor care isi doresc un stil de viata armonios"
Eu mi-am propus sa merg, sa vad despre ce e vorba, deoarece gasesc ca este extrem de interesant..pentru cei care vor sa traiasca sanatos ..frumos..cred ca este ceea ce ne trebuie tuturor si mai cred ca putem invata multe de la acest eveniment....
V-am pus si link-ul, nu strica sa aruncati o privire.(:
http://www.bodymindspiritfestival.ro/SITE/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26 -
Buna dimineata!
Reticenta mea chiar nu are cum sa iti spuna cat de deschisa sunt catre un stil de viata sanatos...deci ...concluzie gresita din partea ta.
Apoi...nu stiu de ce aperi cu inversunare acest festival...spui ca o sa te duci...sau cumva ai mai fost?...
Si nu pot sa intru pe site chip, am incercat de nu stiu cate ori.Am tastat exact, unde gresesc? -
Acum afirmi ca reticenta mea iti spune cat sunt de deschisa catre un stil de viata sanatos(e imbosibil sa constati asa ceva din reticenta unei persoane, e de-a dreptul aberant) iar in urmatorul mesaj ca eu trag concluziile...
Dar eu nu am tras nicio concluzie.Am intrebat doar ceva.Si ai raspuns...si atat!
Oricum, tot incerc sa intru pe site-ul acela.
Macar spune-mi o adresa corecta.