Tinctura de soc
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
6 Apr 2008, 17:500 0Am o intrebare cam banala dar nu vreau sa gresesc, Am citit pe net aproape tot despre tinctura de soc numai ca nu inteleg ceva: in 1 zi se ia o lingurita tinctura la ora 18, a 2a zi 2 lingurite la aceeiasi ora s.a.m.d pina la a 7 zi. Ce fac in a 8 a zi iau 7 lingurite sau incep iar cu una?
-
15 Apr 2008, 14:54nu e vorba de tinctura de soc ci de elixir din fructe de soc el ajuta la slabit nu tinctura!miau explicat si mie fetele pe forum
-
15 Apr 2008, 17:38tu vb de elixirul de soc.In ziua a 8 a se iau 7 lingurite,doza pe care o iei pana la sfarsit-30 zile.Vezi ca la 7 lingurite te cam cherchelesti,ai grija sa nu conduci si sa le iei seara.Succes.
-
15 Apr 2008, 17:43Jupaneasa,ea vorbea de fapt de elixirul de soc(din fructe) care printre altele e indicat in obezitate.
Si tinctura de soc care e din flori e buna la obezitate.Dar cred ca elixirul e mai bun pt asta,iesi la wc din plin cand il iei.
-
15 Apr 2008, 17:45ei,Ynuta pana la urma te-ai hotarat ce iei?Ca te-am vazut interesata de subiect si la alte topice dedicate elixirului/tincturii de soc.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness