ceai pt vergeturi

•  
    • 1 mesaje
    6 Apr 2008, 14:32
    1 0
    am auzit ca ceaiurile de plante sunt f bune pt vergeturi.de ex Coada Calului.am inceput sa folosesc si eu de cateva zile,inca nu pot sa spun ca are efect.dupa min 2 sapt cica se vede ameliorarea
  •  
    • 21 mesaje
    7 Apr 2008, 00:07
    0 0
    mi-aduc aminte ca am citit pe undeva ca ar fi bun si ceaiul de coada soricelului(baut) dar si ceaiul de care spui tu dar se fac tamponari pe locul afectat....acum nu stiu ce sa mai cred. totusi sa ne tii si pe noi la curent.eu tot sper si stiti de ce? eu la 22 de ani am avut niste vergeturi oribile in dreptul genunchilor mai exact intre genunchi( cred ca m-ati inteles) se facuse deja albe.fetelor va zic ca in disperarea aia (ca se apropia vara,deci fuste si rochite la greu)m-am dat cu fel si fel de creme dar nu va inchipuiti ca erau speciale pt. vergeturi ci pur si simplu hranitoare gen nivea , dove dar stiu ca mai tamponam ulei de morcov sau pur si simplu sucul de la un morcov, unguent de galbenele si nu va exagerez ca intr-o luna nu le-am mai avut...va jur....dar oftica mea pina in ziua de azi(acum am 29)este ca nu stiu daca astea au avut efect, poate a mai fost ceva si eu nu mai stiu.....i-mi vine sa mor de ciuda ca nu am retinut exact tot "tacamul". m-am vazut fara ele si le-am dat uitarii ...offff. acum iar ma confrunt cu ele dar acum sunt in urma unei nasteri vechi de 5 ani. astea sunt pe burta. asta e ,nu mai port buric la vedere
  •  
    • 51 mesaje
    7 Apr 2008, 11:52
    0 0
    Peony...ma gandesc ca poate uleiul acela de morcov si chiar sucul de morcov au ajutat foarte mult datorita continutului de vitamina A. Vitamina A este esentiala pentru o piele frumoasa.
  •  
    • 21 mesaje
    10 Apr 2008, 01:40
    0 0
    asa m-am gindit si eu...dar stiu eu? pare prea simplu.ma gindesc sa incep sa fac o combinatie de ceai de coada calului cu ceai de galbenele si ceai de nuc(toate cu efect cicatrizant). prima oara sa ma tamponez cu sucul de morcov si dupa zvintare sa ma dau cu combinatia asta de ceaiuri....poate,poate...aaaa si apoi sa infasor cu folie. trucul cu sucul de morcov il stiu de mult dintr-o revista,cica leacuri din batrini....sa fi functionat? acum avind vergeturi pe burta chiar nu m-am mai agitat atat de mult ca atunci cind au fost pe picioare pt. ca alea erau la vedere(numai pantaloni si fuste lungi nu se putea)....lene mare....
  •  
    • 2 mesaje
    10 Apr 2008, 10:31
    0 0
    evelorrr daca vergeturile sunt "batrane"nu se mai inchid in veci cu orice ati incerca in schimb daca sunt "tinerele"sunt sanse si cu creme si cu ceaiuri si masajaaaaa ale mele sunt batrane nu-mi plac dar le accept si nu le arat
  •  
    • 21 mesaje
    16 Apr 2008, 01:35
    0 0
    monikisa , ceva schimbari?eu parca le vad mai fine si observ ca usor, usor se apropie de culoarea pielii neafectata de vergeturi,adica nu mai sunt asa albe eu avind pigmentul mai masliniu. sa ne dai si noua de stire daca vezi vreo schimbare.