ce exercitii faceti?
-
0 0exerseaza cineva acasa?sau la sala?cum va antrenati?ce, cat, in cate serii?
-
Io imi pun un program cu tae-bo de 7 min si simt cum ma dor toti muschii. La ala de 30 min pe la 10 min eram pe jos...
Mai fac si genoflexiuni....cam 50, abdomene 50, ridicari de bazin si mai multe combinate.
Chestia e ca eu mananc ca vita si degeaba fac miscare. Mai joc si tenis de camp o data sau de doua ori pe saptamana... -
Smeagol, eu am 2 clipuri cu unu care face exercitii intr-o sala si eu fac dupa el. Anul trecut am fost la aerobic si acolo facea aia si tae-bo cu noi, dar de lene nu m-am mai dus.
Smeagol, daca vrei lasa-mi un mesaj cu id-ul tau si iti trimit clipurile sau poti sa dai search pe youtube "tae-bo" si gata
-
Eu fac fitness de mai bine de 2 ani, am incercat sa mai schimb, m'am bagat la o sedinta de tae - bo insa, cu mana pe inima spun ca nu am reusit sa tin pasul cu fetele ... mi se pare f solicitant si apreciez persoanele care practica acest gen de antrenament
La fitness merg de 4,5 ori/saptamana, banda - 30 min, abdomene 300-500, depinde de stare, maini, picioare, incerc sa fac cateva serii din fiecare grupa musculara -
Chanse, pe youtube ai incercat? Aveam eu un clip de vreo 30min cu pilates, dar il tineam degeaba in Pc si am hotarat sa-l sterg.
Incearca pe hub sau pe youtube. Nici nu trebuie sa stii engleza pt ca iti arata aia ce exercitii sa faci.
Io nu pot sa fac pilates pt ca nu sunt deloc mobila si ma chinui mai mult. -
alexa_new abdomenele le fac la sala, am 2 aparate la care fac, unul e bancuta inclinata, celalalt arata un pic mai complicat
Poti incerca sa faci abdomene la sol, pe o salteluta, sprijinind varful picioarelor sub o masuta sau ce mai ai tu prin casa. Faci serii mici, a cate 25 abdomene deoarece pozitia iti solicita intradevar spatele. -
Da, probabil depinde si de problemele fiecareia. Eu am o usoara scolioza si la orice exces ma aleg cu dureri de spate.
La sala unde merg e de exemplu un program de jumatate de ora doar pentru abdomene, se schimba mereu pozitiile, antrenorul supravegheaza sa impingi cu muschii abdominali, nu sa tragi de spate
, si tot ma mai trezesc intepenita
.
De-asta m-am minunat cand am auzit de 500!! Bravo tie. -
Iti pot spune cu siguranta ca exista si exercitii pentru persoanele cu probleme, cum esti tu, cu scolioza. Din pacate, nu stiu sa'ti recomand un centru anume ... Aquagym nu ai incercat sa faci? Desi acolo nu poti face abdomene, iti exersezi muschii abdominali prin alt gen de miscari .. Pe mine ma bate gandul sa merg la aquagym insa n'am nicio idee pe unde exista asemenea bazine -
Io cand ma duceam la aerobic si zicea aia ca azi facem 100 de abdomene ma apuca tot batu. Apoi am realizat eu ce inseamna cele 100 de abdomene...
Se sta pe spate si se ridica ambele picioare la 15 grade fata de sol. Sau se face foarfeca cu picioarele la 45 grade.
Oricum...dupa 30 de abdomene d-alea ma ustura muschii abdominali de mor! -
tae-bo este o combinatie intre aerobic si arte martiale, totul facut pe muzica; ritmul este unul ridicat adica daca nu ai conditie fizica nu poti rezista o sedinta intreaga. Eu la sala unde ma duc ora de tae-bo are la sfarsit si o parte de streching, relaxare, abdomene; e destul de greu de facut dar instructorii sunt super si fac orele placute si mai usoare.
-
fetelor, eu nu ma pot lauda ca merg la vreo sala , pt ca sunt EXTREM de lenesa si comoda, si cand spun asta ma refer DOAR la drumul pana la sala....dar in schimb, nu sunt deloc lenesa cand e vb de exercitii fizice, fac asta ZILNIC, dar acasa, cate 30 de minute,cateodata cand am surplus de energie, chiar o ora.
mi-am facut din asta un obicei fara de care nu pot trai, fac asta de mai bine de 2 ani in fiecare zi, 7 din 7, si imi place enorm
imi pun muzica antrenanta, cu un ritm mai alert, si am grija sa lucrez fiecare grupa in parte, am exercitii pt brate,spate,coapse,gambe,fese,si bineinteles,nelipsitele abdomene.....
inainte mai faceam si stepper, dar ma plictiseste, mi se pare ca seamana a gimnastica pasiva,nu simt eu corpul ca face cine-stie-ce efort....
oricat as fi de obosita,de nervoasa,de agitata, nu pot fara aceste 30 minute pe zi...am incercat sa merg la culcare fara sa mai fac efort fizic, in unele zile cand eram ingrozitor de obosita,dar n-am reusit....m-am zvarcolit in pat si pana nu m-am ridicat sa le fac,n-am putut adormi.
ideea e sa-ti faca placere,sa te simti bine in pielea ta cand faci asta, sa nu o simti ca pe o obligatie, puneti-va muzica,fetelor, si chiar o sa inceapa sa va placa!
adevarul e ca nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai dupa ce ai facut efort fizic intens, ai transpirat o gramada si ai scos toxinele, ai facut un dus si ai mai dat si cu o lotiune hidratanta,sau anticelulitica,dupa caz....nimic nu se compara cu asta...poate doar un orgasm...
-
astazi la scoala am invatat ceva interesant: exercitiile fizice, gen fitness, sunt anaerobe si in urma practicarii lor organismul consuma glucide, iar cele aerobe, gen jogging, sunt consumatoare de lipide, deci, sapt viitoare ies la alergat in fiecare zi cate 30-45 min, in speranta ca cele 3 kg vor disparea