DACA AM HIPOTIROIDISM MAI POT SLABI?

•  
    • 4 mesaje
    25 Mar 2008, 20:09
    0 0
    MA CHINUI DE 2 LUNI JUMATE SA SLABESC.AM LUAT METABOL,CLARINOL,FAC SPORT ZILNIC 25 MINUTE,BICICLETA 10 MINUTE,MASAJE,SI AM DAT F PUTIN.CE SA FAC?
  •  
    • 1767 mesaje
    25 Mar 2008, 20:22
    0 0
    Renunta la pastile.
    Du-te la un nutrionist(e posibil sa iti dea el niste medicamente, pe baza de reteta insa).
    Nu te lasa de sport, insa la bicicleta trebuie mai mult de 10 min.

...Si...

Du-te la nutritonist.

Succes!
  •  
    • 689 mesaje
    26 Mar 2008, 09:35
    0 0
    Daca ai fost diagnosticata cu hipotiroidism nu ti s-au dat ceva medicamente? Alea ar trebui sa duca la accelerarea metabolismului.
    Si 25 de minute de sport e cam putin. Daca nu e esti in forma e ok pentru inceput, dar in timp ar trebui sa cresti timpul.
    De asemenea ai grija cat si ce mananci. Nu manca mult dar nici prea putin. Corpul tau are nevoie de un anumit numar de calorii doar ca sa supravietuiasca (depinde de varsta, inaltime, si greutate). Ai aici un calculator care iti spune care e numarul de calorii care iti trebuie: http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/metric-bmr-calculator.php

Daca mananci mai putin decat numarul asta organismul o sa creada ca mori de foame si o sa inceapa sa consume foarte eficient caloriile care i le dai si nu o sa mai consume din rezerve.
    Si ca sa slabesti 1 kg trebuie sa arzi cu 3500 de calorii mai mult decat mananci.
  •  
    • 22 mesaje
    26 Mar 2008, 10:44
    0 0
    Buna. Si eu am hipotiroidism si Da se poate slabi. eu sunt sub tratament cu eutirox si am slabit pana acum 7 kg in 2 saptamani cu dieta south beach. E o dieta super si usor de tinut.daca te intereseaza pot sa ti dau mai multe detalii
  •  
    • 24 mesaje
    26 Mar 2008, 17:00
    0 0
    te rog din suflet spune-mi in ce consta aceasta reteta si eu am hipotiroidism iau eutyrox dar vreau un regim care a dat rezultate la cineva .multumesc mult