Vreau sa slabesc 2 kg intr-o saptamana

•  
    • 432 mesaje
    23 Mar 2008, 00:55
    0 0
    Ce regim imi recomandati? Vreau neparat sa ma ajute sa slabesc 2 kg in 7 zile.Va rog sa-mi spuneti metode care v-au ajutat pe voi 100%. Va multumesc anticipat.
  •  
    • 88 mesaje
    23 Mar 2008, 09:57
    0 0
    mananci o saptamana doar lactate, pana in 5% grasime, si legume sub forma de salate. am tinut si am slabit 3 kg si inca mai tin
  •  
    • 88 mesaje
    23 Mar 2008, 09:57
    0 0
    a. cafea , ceai verde si pepsi light cat vrei si cel putin 1.5l apa/zi
  •  
    • 476 mesaje
    23 Mar 2008, 18:35
    0 0
    ideea de a manca un singur gen de aliment o saptamana intreaga mi se pare nasol, nu uita ca organismul are nevoie de vitamine si minerale pe care nu le gasesti doar in lactate.
    la mine da roade o dieta in care limitezi cantitatea, iti notezi tot ce mananci ca sa nu fii tentata sa crezi ca ai mancat mai putin, si pe cat posibil sa mananci disociat; poti manca chiar si dulciuri insa cantitate mica; fructele se consuma separat si nicidata la sfarsitul mesei, ci la cateva ore dupa masa sau pot reprezenta o masa in sine; daca mananci paine, consum-o separat de alte alimente sau cel mult cu unt (nu margarina); umpic de sport cred ca te-ar ajuta sa ti indeplinesti mai repede scopul, succes
  •  
    • 88 mesaje
    23 Mar 2008, 23:03
    0 0
    un singur gen de aliment.. adica lactatele si legumele is acelasi lucru, bre clara?
  •  
    • 9 mesaje
    23 Mar 2008, 23:16
    0 0
    depinde de fiecare organism cat slabeste intr-o saptamana!!!
    daca cineva slabeste intr-o saptamana 5 kg mancand numai "pamant" asta nu inseamna ca si altcineva va reusi.intr-adevar se poate sa slabesti doar cu regim alimentar insa dureaza mult timp pentru a reusi.
    daca vrei sa te ajut sa slabesti scrie-mi.eu am slabit 19 kg in nici 2 luni.
    intr-adevar nu toata lumea slabeste 19 kg in 2 luni pentru ca nu multa lume poate tzine pasul cu mine...putea tzine pasul cu mine cand era vorba de slabit.dar oricum..media la cura care o am eu este de 2-7 kg pe saptamana.depinde de organism.
    scrie-mi daca vrei si o sa ramai uimita de pozele pe care ti-i le pot arata si de ce stiu sa faca medicamentele acestea. rech_adriana@yahoo.com
  •  
    • 476 mesaje
    23 Mar 2008, 23:30
    0 0
    imi pare rau, nu vazusem tot; pentru un regim de o saptamana pare acceptabil, insa dupa ce va slabi acele dous kilograme importsnt este sa se si mentina la greutatea dorita, si atunci va trebui sa si schimbe modul de alimentatie