astept ajutoare
-
0 0sunt o fata C omplexata.am 21 de ani.am nascut acum un an.nu pot spune ca sunt f grasa.nici grasa macar,doar ca am anumite probleme .dar problema mea cea mai mare este ca sunt extrem de C omplexata si nu ma pot vindeca.si singura persoana fata de care ma ascund cu orice pret sa-mi vada trupul ,este tocmai sotul meu.nu stiu ce sa fac.este o lupta cu mine insami,am ajuns obsedata de cum ma vede el si ma dezbrac numai pe intuneric.este un iad.de aceea m-am hotarat sa-mi schimb modul de viata,sa tin un regim,sa ma las ajutata de cineva care vrea si poate sa ma sfatuiasca cu ceva .vreau sa incep sa mananc sanatos,pt a ajunge impacata cu mine,dar mai ales vreau sa aflu cam ce regim,sau ce metoda este pt a slabi in anumite zone?de ex,am solduri si coapse proeminente,dar sanii nu mai sunt asa fermi ca inainte de sarcina.deci ultimul lucru care mi-ar trebui ,ar fi sa slabesc in zona bustului.si tocmai ca de fiecare data cand am slabit vreo 4 kg,sanii mi-au disparut in mod dramatic.va multumesc si astept consiliere.
-
Eu nu ofer sfaturi , ba din contra astept si eu sfaturi......... asadar piduk , daca esti de acord de astazi inainte ne apucam sa mancam sanatos si sa tinem regim .... nu ar strica si niste sport dar ....
Acum cateva zile am fost la coafor sa ma tund si dupa ce am asteptat aproximativ 30 min , doamna de acolo ma intreaba daca sunt in luna a 2-a sau a 3/a .... mie mi s-au inmuiat picioarele instantaneu si cu o voce stinsa i-am comunicat ca nu exista bebe si ca asa sunt eu mai "burtoasa" , bineinteles ca si-a cerut scuze spunand " inseamna ca s-a pliat burtica dupa scaun " ... in consecinta de astazi inainte vom manca numai dupa regim . -
in primul rand, stiti si voi ca in primele luni sarcia nu se vede. asa ca tanti vb prostii.
de ce esti complexata? sotul tau ti-a spus ca e nemultumit de aspectul tau? al meu sot, nici cand aveam 90 de kg. nu mi-a zis ca sunt grasa. desi, crede-ma, eram. conteaza f. mult cum se comporta el cu tine. daca vrei sa mai slabesti, fa-o pantru tine.
si inca ceva : cu sanii chiar e o problema dupa nastere. si mi-e mi s-au lasat ingrozitor. deocamdata sunt la regim. o sa vad mai incolo. am inceput acum sa port si prin casa sutien. inainte sa raman insarcinata aveam niste sani foarte fermi, de m-a intrebat la mamografie daca am silicoane. dar nu stiu daca o sa ii mai am asa vreodata.
daca poti si iti place fa si sport, bineinteles pe langa o dieta sanatoasa si fara infometare. -
eu va dau id meu de messenger,pt a tine legatura.mai ales cu cele care vor sa ne apucam impreuna si sa vbm zilnic despre ce sa mancam,cum si cand mai ales.va pot da sfaturi despre ce sport sa faceti,ceva nu f ostenitor dar eficient si va pot spune ce sa mancati.eu astept sfaturi despre cum sa scap de C omplexe
si cum sa-mi mentin totusi sanii.sunt inca prea tanara ca sa-i las sa isi piarda fermitatea.am auzit de uleiuri si ceaiuri naturiste,care chiar ar functiona.va astept pe messenger,pt a incepe programul de primavara-vara de infrumusetare si remodelare corporala!e o actiune ingenioasa si binevenita zic eu.pupici evelor! -
bv,esti pe drumul cel bun.conteaza ambitia cel mai mult si mereu cand iti vine sa mananci nesanatos sa te gandesti la cum vei arata dupa regim ,cat de supla vei fi si increzatoare in tine,asta poate te va impiedica sa renunti la tentatii.
sfat:bea multa apa,cred ca stii,ca este un bonus in curele de slabire,te hidrateaza la maxim pastrand tesuturile mai tinere si mai elastice dupa ce ai dat jos cateva kilograme bune.
te astept cu noi confesiuni
pup -
am probleme cu coloana ver. si nu pot face miscare,mai ales abdomene, am apelat la un salon unde au un aparat de biostimulare pt intarirea muschilor si pt dureri de spate.Poti sa ti recomand salonul,acolo chiar esti bagat in seama si mai ales se vad rezultate.Are un program postnatal( recuperare pelviana),si se poate ultiliza la 2 luni dupa nastere.NU este f scump.Se numeste Ultraton ,poti sa citesti si sa ceri info,stiu ca luna asta au un program gratis, www.salontouche.ro.
-
nu pot sa cred ca insfarsit mai este o persoana care este exact cum eram eu!si anume sa fie obsedata de..."sti iubitule...inchide lumina ca ma dor ochii"...cand defapt eu nu vroiam sa ma vada dezbracata!!si....cum zici tu...nu eram obeza!!!dar totusi aveam de slabit 20 de kg.adevarul e ca nu aratam in ultimul hal absolut deloc pentru ca am 175 inaltime si defectele mi-i le ascundeam foarte bine!!!!!!ideea e ca de peste 2 ani am slabit cu o cura pe care o pot face rost din America(acolo am eu domiciliul defapt) care o comand pentru mai multe prietene de-ale mele.nu am intrat aici ca sa ma imbogatzesc din vinderea acestui medicament.eu stiu doar un lucru!! vroiam sa slabesc si vroiam sa slabesc rapid!si nu m-au interesat consecintele in urma acestui "tratament" cu medicamentele care le luam.acuma...Doamne iarta-ma...stiam ca nu o sa mor sau sa imi distrug sanatatea insa cu toate stim ca medicamentele sant..."sintetice" si mai dauneaza un pic un pic pe ici pe colo.
nu ma apuc sa scriu despre aceste medicamente cum trebuie luate si ce si cum pentru ca difera de la persoana la persoana.mie mi-a luat un an de zile sa reusesc sa raman la greutatea care doream.si de ce?pentru ca nu stiam cum Dumnezeu trebuia sa le iau si dupa ce slabeam 19-20 de kg in nici doua luni,in 4-5 saptamani le puneam la loc.!!!si tot asa am patit de 3 ori la rand,pana m-am enervat si in America la niste doctori am inceput sa caut raspunsuri sa vad unde gresesc.ultima oara am facut cura aceasta anul trecut pe vremea asta.pentru ca suferisem o operatie grea si am stat in pat luni bune...si m-am ingrast din nou.dar acum sant mai mult decat perfecta!!!
nu vreau sa duc munca de lamurire insa stiu cum e sa fi GRASA si sa vrei sa slabesti rapid si urgent sa poti merge la o plaja si la o baie si sa iti doresti sa se uite lumea dupa tine si sa te admire!!!
scrie-mi daca vrei si pot sa iti dovedesc ca asa e cum iti zic si pot sa te si ajut cu toate informatiile necesare ca sa poti slabii si sa fi multumita de tine!asa cum sant eu acuma!!crede-ma ca nu fac bishnitza cu medicamentele astea...sant doar mandra de mine si incerc sa fac un lucru bun pentru cele care vor sa le incerce!!!
rech_adriana@yahoo.com
va pup pe toate! -
doamne, rech_adriana tu crezi ca ti-ai gasit aici naivele? (poate chiar sint citeva) adica tu recunosti ca ai fost "prosta crezind ca poti da jos 19-20 kile in mai putin de 2 luni (enorm, despre efectele asupra organismului ce sa mai zic?) si, iaca, ai gasit minunea americana!!! mai, om trai noi in romania, in estul asta nenorocit, dar nu sintem asa lesinate dupa orice iz american. si ne-am mai desteptat si noi in materie de pastile/regimuri minune de slabit si nepus la loc!
hai, sa fim seriosi! -
nu stiu ca re faza cu pastilele astea.dar eu nu m-am abzat in viata mea pe medicamentatie ca sa slabesc si nici nu voi face asta.vreau sa slabesc dar tin si sanatate.si recunosc ca a fost si vina mea.imi place sa mananc,dar ma plang ca sunt floricica cand e sa fac dragoste.normal,e ceva psihic,cu cat mananc maimult ceva ensanatos care ingrasa cu atat sunt mai compelxata.am constatat ca ma simt f confortabil psihic cand mananc 1 sapt.numai ce trebuie si fac miscare.devin mult mai increzatoare.pana la urma totul se bazeaza pe psihic.cum ar fi si controlul asupra mancarii.cand sunt vulnerabila si suparata,imi vine sa ma infig in mancare.sper ca de acum sa nu mai fac asa ca e timpul sa-mi dexvelesc corpul,doar n-o sa umblu la 40 de grade cu pantaloni.va pupic.si tineti cont,ca important este sa spunem ''nu'' alimentatiei nesanatoase si vom slabi incet ,sigur si armonios.si efectele cred ca se vor mentine,daca vom manca asa in continuare,desigur ca ni se pernmit si noua mici escapade culinare,ca doar suntem oameni.ciao fetelor!