slabire localizata

•  
    • 2 mesaje
    16 Mar 2008, 16:34
    0 0
    fetelor..ati incercat careva slabirea localizata..p baza de masaje si impachetari..>?am auzit k dupa 10 sedinte ai pierde in circumferinta 7cm..oare se pune la loc dupa terminarea lor..?care ati incercat..ajutati-ma si p mn..va roggg..:*
  •  
    • 124 mesaje
    17 Mar 2008, 05:19
    0 0
    Am incercat electrostimulare, impachetari, masaje, vacuum masaje, diete, sport am facut dintotdeauna si n-a ajutat, slabeam, dintr-o para obisnuita ma transormam intr-o para slaba (ma refer la forma de para a corpului, slaba sus, pulpanoasa, solduroasa si cu aripioare). Singura metoda care m-a facut proportionala, a fost liposuctia.
  •  
    • 105 mesaje
    17 Mar 2008, 11:48
    0 0
    cand ai facut liposuctia? te-ai mai ingrasat dupa? ai tinut regim?
  •  
    • 124 mesaje
    17 Mar 2008, 15:24
    0 0
    LIposuctia nu e o metoda de slabire, e de corectie. De fapt e pentru persoane cu greutate normala, cu sunci in zone care nu se scap cu usurinta cu diete/sport. Nu e recomandata persoanelor care abia au slabit (95 la suta din cei care slabesc drastic, revin la greutate initiala).
    Nu m-am ingrasat, stau la aceeasi greutate din adolescenta, am mai avut mici variatii dupa tot felul de diete, dar de 15 ani am grija de cantitatea si calitatea hranei (ma refer la compozitia ei, cita grasime, sodiu etc) plus ca am o viata activa: fitness, yoga, alergat prin cartier etc.
  •  
    • 9 mesaje
    21 Mar 2008, 14:28
    0 0
    Buna. pot sa iti spun ca cea mai eficienta metoda in cazul meu a fost masajul anticelulitic, care efectiv mi-a modelat corpul. bine, trebuie sa iti spun ca am tinut si o dieta recomandata de un medic nutritionist si am facut si electrostimulare. nu cred ca este necesar sa recurgi la vreo operatie estetica. se poate si asa. bafta multa