Post si dieta

•  
    • 30 mesaje
    15 Mar 2008, 10:09
    0 0
    Tin Post din pacate n-am stiut decat de regula fara lapte,branza,oua,carne si peste doar in 25 la Buna Vestire.
    Dar din pacate mananc mai multa paine semi,neagra prajita.Am 74 Kg si vreau sa ajung la 62 Kg.
    Mananc tofu,zacusca,fructe,dar si am paste,orez,brocolii,varza,salata,ceai etc.
    Cum sa fac sa slabesc cand tin post in afara de infometare?Am o activitate sedentara (facultate,calculator si merg si am inceput sala dar am mers doar o data pe saptamana).Am probleme de stres si psihologice si lipsa activitatii fizice consider ca astar ar fii motivul faptului ca in 2 ani si jumate am pus 10 Kg.Am vazut pe site ca unele din voi luati tinctura de soc prin urmare am luat si eu una mica si am eliminat apa,am slabit 2 kg dar cred ca le-am pus la loc ?Sa mai i-au?Am luat o pastila de slabit si intradevar s-a vazut efectele?Ce ziceti sa m-ai iau?
    Astept ajutor
  •  
    • 1 mesaje
    15 Mar 2008, 11:50
    0 0
    In primul rand iti recomand sa nu te infometezi,la modul ca trebuie sa-i dai corpului tau toate vitaminele necesare(asta pt ca ai spus ca ai probleme de stres).Pt asta cumpara un complex de vitamina B.O sa te simtzi ceva mai bine.Ca dieta ewu iti recomand Dieta South Beach,da rezultate ,nu te infometezi,ai voie sa mananci o groaza de legume.......
    Cat despre pastilele de slabit eu am o partere foarte proasta.Din proprie experienta iti spun ca iti distrugi organismul si metabolismulk.Daca ar fi asa bune nu ar mai exista persoane grase pe pamantul asta....Secretul sta in alimentatie si in miscare.Eu asa am reusit sa ajung la 50 kg si ma mentin.Rabdarea si perseveranta sunt cheia....Bafta multa in continuare .