slimball

•  
    • 7 mesaje
    14 Mar 2008, 13:54
    2 1
    a luat cineva slimball? sunt bune de ceva, sau doar reclama?
  •  
    • 246 mesaje
    14 Mar 2008, 15:36
    2 0
    asta-mi aminteste de ceva ce am vazut la carcotasi,pe carmen bruma cred c-o cheama ,aia cu slabitu',era pe o minge d'asta si se chinuia ea zambitoare asa sa arate nu's ce,cand era sa cada de ap belea,si zice"c...at" in direct
  •  
    • 2520 mesaje
    15 Mar 2008, 20:15
    2 0
    Chestiile astea sint ceva pastile nu ap. de fitness nu?
  •  
    • 1 mesaje
    24 Mar 2008, 22:22
    0 0
    Buna, Katiusa si restul lumii.

Eu iau Slimball de cateva a zile. De trei, mai precis. Am 1,65 m si 68 kg. Absolut dizgratios, avand in vedere ca m-am ingrasat relativ repede, iar greutatea la care ma simt bine este cea de 50kg.
    Oricum, revenind la Slimball... Are, pana acum, un minunat efect placebo. Mananc mai putin, desi stiu ca nu m-am saturat. In plus, si asta nu stiu daca asta va placea cuiva, am o ciudata senzatie de greata, ca in primul trimestru de sarcina, senzatie impotriva careia nu vreau sa lupt cata vreme ma impiedica sa mananc. Ce sa mai spun, abia am inceput cura, o sa va tin la curent. Inca ceva, am facut o proba. Am pus o capsula in apa, mai bine zis am zdrobit-o, caci se dizolva greu. Nu si-a marit dimensiunea de 50 de ori, nici vorba, dar mi-am dat seama ca apa din pahar s-a transformat intr-un soi de gel (probabil datorita pectinei de mar), asta aducand, cred eu, asa-zisa senzatie de satietate.
  •  
    • 2 mesaje
    8 Mai 2008, 13:44
    4 2
    Buna fetelor

Eu am luat o luna de zile si am slabit 11 kg. Acu a mai trecut o luna si nu am pus la loc nimic Nu mai conteaza daca se umfla de 50 de ori sau daca de la gel important e ca am scapat de kg alea.
    Mult succes
  •  
    • 93 mesaje
    8 Mai 2008, 16:08
    0 0
    Ce e produsul asta? Unde se gaseste si cam cat costa? Multumesc!
  •  
    • 93 mesaje
    8 Mai 2008, 16:08
    0 1
    Ce e produsul asta? Unde se gaseste si cam cat costa? Multumesc!
  •  
    • 2 mesaje
    6 Iun 2008, 13:27
    0 3
    E un produs de slabit, niste capsule care iti taie pofta de mancare. Poti sa vezi cat costa si sa cumperi de pe site lor www.slimball.ro
    Mai au si un numar de telefon unde poti sa comanzi. Nu il stiu dar cred ca e pe undeva pe site.
    Pup
  •  
    • 220 mesaje
    25 Iul 2008, 16:34
    0 1
    a mai luat cineva? si pe mine m-ar tenta..am citit azi despre el intr-o revista si am zis hai sa caut pe net
  •  
    • 71 mesaje
    25 Iul 2008, 21:44
    3 0
    buna fetelor.eu am luat acest medicament"miraculos"si sincer am ternimat o cutie depastile si nu am dat jos mai mult de 2 kg,sincer este de toata jena,nu mai cred in nici un fel de medicamente.costa 86 ron cura de 14 zile pentru 7 kg.
  •  
    • 1 mesaje
    15 Ian 2009, 19:55
    0 0
    Buna...vreau sa va spun ca e prima data cand scriu pe acest site...si voiam sa va spun ca si eu am incercat slimball 2 saptamani si am dat jos 1 kg iar acum sunt in pauza de 1 saapt si am luat 2 kg in plus.....si am incercat sa pap numai fructe si legume....este foarte adevarat ca iti da o stare de satietate,pana si mie care sunt REGINA POFTICIOASELOR dar acum nu putem putem sti ce reactii vor avea altor persoane,sau in ce masura functioneaza...
  •  
    • 2 mesaje
    25 Feb 2009, 23:43
    0 0
    Buna! As dori sa stiu daca ati incercat careva SLIMBALL.Vreau sa il incerc si nu stiu daca intradevar este asa cum se scrie despre ea.Va multumesc anticipat??
  •  
    • 2 mesaje
    25 Feb 2009, 23:43
    0 1
    Buna! As dori sa stiu daca ati incercat careva SLIMBALL.Vreau sa il incerc si nu stiu daca intradevar este asa cum se scrie despre ea.Va multumesc anticipat??
  •  
    • 2 mesaje
    27 Feb 2009, 09:57
    2 2
    Eu iau Slimball de 1 luna si NIMIC, ba am pus pe mine 3 kg. Am luat 1 pastila si am pus-o in apa, am lasat-o chiar mai bine de 1/2 ora timp in care ma uitam la ea, asteptam minunea, sa se umfle, nimic- asa ca am luat alta pastila am desfacut-o si continutul l-am pus in apa si m-am uitat la el si........era o chestie bej, gretoasa, grasa,care plutea usor la suprafata, ca un " praf"-ud cam cat un sfert de lingurita - deci nu cat 1/2 de catitatea stomacului asa cum se spune nici macar cat un sfert, si nici macar ca o mingiuta DECI unde e "chestia" aia care se umfla?????????
    Face-ti experimentul, merita- sa vedeti pe ce am dat banii
  •  
    • 37 mesaje
    27 Feb 2009, 10:04
    3 2
    la ce va ateptati?Niste escroci au facut niste pastile ca niste naivi sa le cumpere.Cele care spun ca au slabit, au slabit pt ca au tinut un pic de regim si ar fi slabit oricum, cu sau fara pastile.
    Intoxicati-va ficatul si rau o sa va mai para la batranete.
    Chiar daca se spune ca sunt din plante, de plante toxice, otravitoare ati auzit?
  •  
    • 52 mesaje
    27 Feb 2009, 12:44
    1 0
    da sunt de acord cu lori..mai fetelor eu inteleg ca toate ne dorimsalsabim dar dc trebuie sa recurgem la lucruri deastea...nu aveti nici o garantie ca slabiti si mai mult ca in viitor nu va vor afecta sanatatea...ganditi-va de 100 de ori inainte de a cumpara tepe de-astea...fiecare face ce vrea dar nu merita ascultati-ma...am incercat si eu candva...si pana nu o patesti pe pielea ta nu te inveti minte
  •  
    • 1 mesaje
    15 Mar 2009, 20:20
    9 0
    Nu inteleg de ce atata naivitate. Daca ati citi cu atentie descrierea slimball ati vedea ca acea guma isi mareste volumul sub efectul acidului clorhidric din stomac, si nu in apa. Dar deh, nimic nu e bun cand e vorba de un sacrificiu. Incercati cu HCL si atunci postati rezultatele.
  •  
    • 2191 mesaje
    16 Mar 2009, 01:50
    2 0
    clickme, mai bine postezi tu rezultate peste cateva luni de la terminarea curei, sa vedem daca mai esti asa sigura de efectele miraculoaselor pastile.
    pe prospect poate sa scrie ca sunt facute din plante, dar eu nu cred...sunt atatea pastile (de ex. super slim), care se spune ca sunt din plante, dar de fapt ele contin ingrediente nedeclarate, toxice organismului. apoi va intrebati de ce aveti palpitatii, dureri de stomac, stari de voma, etc etc...sau va treziti peste putin timp cu cine stie ce efecte adverse, inclusiv 10kg in plus pe langa cele 5 date jos datorita miraculoaselor pilule.
  •  
    • 1 mesaje
    20 Mar 2009, 09:35
    0 0
    buna fetelor...
    eu abea acum am facut comanda pe net pt 'minunatele' pastile ...am luat pachetul pt 20 kg..cred ca e pt 2 luni....dar nu stiu ce sa zik...sper sa mearga...daca a incercat cineva si a dat rezultate...astept mesaje d la voi....poooop
  •  
    • 34 mesaje
    20 Mar 2009, 21:43
    2 0
    ..buna fetelor vreau sa va zic k si eu am luat super slim si dupa o sapt am constatat k ma intepa inima si nu stiam de ce,am renuntat la ele pt k sanatatea mea e mai importanta,cunosc si persoane kre au slabit cu aceste "miraculoase" pastile,acum totul depinde de organism.pup