muschi
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
13 Mar 2008, 20:270 0daca tot vreau sa ma pun pe ingrasat m-am gandit sa fac si ceva sport,stiti ce exercitii ar fi bune pentru dezvoltarea gambelor si a mainilor?mersic.numai bine
-
14 Mar 2008, 20:22ceau, da ar fi bine sa mergi la o sala de fitness pt. ca sa capeti muschi in general.pt k acolo o sa folosesti tot felul de gantere si greutati si o sa lucrezi fiecare masa musculara in parte la aparatul care i se potriveste.si tot acolo antrenorul va putea sati arate mai precis exercitiile care ti se potrivesc in functie de ce rezultat vrei sa capeti.
-
15 Mar 2008, 19:13mersic,da cred k asta o sa fac pentru ca nu prea am idee eu cam ce exercitiiar fi bune,deocamdata am niste gantere acasa si mai lucrez
-
15 Mar 2008, 20:06sa stii ca exercitii gasesti cu gasca pe net, dar e bine sa faci macar o ora cu un antrenor one to one ca sa inveti cum sa faci exercitiile corect. Daca nu ai facut sport pina acum, cel mai indicat ar fi sa incepi cu exercitii de stabilitate (echilibru)- incerci sa stai in diferite pozitii pina reusesti sa-ti tii echilibrul (gen cumpana - cum se facea la scoala). Aceste exercitii te ajuta sa-ti refolosesti muschii de mult uitati (prin natura activitatilor noastre zilnice, anumiti muschi nu sint folositi niciodata si ptr a evita accidentari in timpul antrenamentelor, e bine sa incepi prin a-ti reactiva toti muschii).
-
16 Mar 2008, 20:13interesant....asa e de mult nu am mai facut miscare,si o sa incerc k exercitiile de echilibru si ce mai aflu.in ceea ce priveste un antrenor mai vedem.mersic de sfaturi.pupici
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness