vreau sa ma ingras !

•  
    • 144 mesaje
    10 Mar 2008, 23:25
    0 0
    poate vi se pare cam ciudat ,dar eu spre deosebire d alte fete vreau sa pun cateva kg in plus si nu prea stiu cum .spuneti-mi voi
  •  
    • 183 mesaje
    11 Mar 2008, 00:58
    0 0
    pai zi si tu cam ce si cat mananci.
    ai pofta de mancare?
  •  
    • 540 mesaje
    11 Mar 2008, 11:32
    0 0
    Gandeste-te bine. E posibil ca grasimea aceea sa nu se aseze acolo unde visezi tu . E exact ca atunci cand slabesti (cand in loc sa se subtieze talia, scad sanii si se turteste fundu'), doar ca invers
    Asa ca fa si sport cand te apuci de ingrasat, desi suna ciudat.
  •  
    • 144 mesaje
    11 Mar 2008, 15:24
    0 0
    niciodata nu am pofta de mancare
  •  
    • 183 mesaje
    11 Mar 2008, 17:41
    0 0
    fa un amestec din polen(de la plafar),cu miere si nuci macinate si ia inainte de fiecare masa.O sa ai pofta de mancare.
    Pana la urma ce greutate ai si ce inaltime de vrei sa te ingrasi?
  •  
    • 60 mesaje
    12 Mar 2008, 16:53
    0 0
    esti o norocoasa, majoritatea ne stresam abtinandu-ne de la mancare, care cantitativ vorbind oricum este cu mult mai mare decat are nevoie organismul nostru; revenind la "problema" ta, io am observat ca ma ingras imediat de la nuts: alune, migdale, fistic si toate cele, nu ti le recomand pt ca in cantitati mari, daca vrei sa faci masa musculara asta se face doar cu sport, jogging si ceva fitness, inot ce-ti place tie, chiar si ceva gen tae bo, iar dupa sedinta iti va fi o foame de lup; daca esti adolescenta, poate hormonii inca isi fac de cap
  •  
    • 13 mesaje
    13 Mar 2008, 20:23
    0 0
    cred k pe unele persoane pur si simplu nu se pune ceea ce mananca,suntem in aceeasi situatie doar ca eu am pofta de mancare dar nu conteaza cat mananc tot nu ma ingras....daca afli ceva sa ma anunti si pe mine,mi-ar prinde bine vreo 3 kg
  •  
    • 2520 mesaje
    15 Mar 2008, 20:30
    0 0
    Fa sport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu te apuca de Mc KFC si altele de genul, pur si simplu fa sport. Vb la o sala cu un antrenor si te va indruma si cu regimul alimentar.