help,vreau sa slabesc!!!!!

•  
    • 1 mesaje
    1 Mar 2008, 18:50
    0 0
    am 15 ani,1,58 cm si 60 kg vreau sa slabesc 5 kg.imi plak mult dulciurile iar din cauza stresului cu scoala si cu familia cateodata abuzez kam mult de dulciuri.vreau o dieta usoara si cu rezultate rapide.
  •  
    • 71 mesaje
    1 Mar 2008, 21:55
    0 0
    lasate o perioada de dulciuri si vei reusi pentru ca nu ai multe kg in plus asa ca nu te stresa k ai toata viata inainte
  •  
    • 220 mesaje
    2 Mar 2008, 14:38
    0 0
    renunta la dulciuri si la paste si incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 si sa mergi cat mai mult pe jos, sa urci scarile pe jos...va da rezultate
  •  
    • 18 mesaje
    2 Mar 2008, 14:57
    0 0
    Te inteleg foarte bine penru ca si eu sunt o impatimita a dulciurilor.Dar merita sa faci un efort sa incerci sa le mai reduci. Incearca sa mananci mai multe fructe ca si astea sunt dulci...pe mine ma-u ajutat. Pana la urma important e sa nu abuzezi de nimik . Stiu ca e usor de spus , nici eu nu reusesc intotdeauna dar primul pas e sa vrei si sa nu disperi!
    Mananca 3 mese regulate pe zi, si nu mai tarziu de ora 18. O dieta minune nu exista...si eu as vrea una acum dar nu se poate. Avem nevoie de RABDARE si trebuie sa ne gandim de 2 ori inainte de a lua urmatoarea gura de mancare.
  •  
    • 60 mesaje
    20 Mar 2008, 16:45
    0 0
    schimbarile hormanale care se produc in perioada pubertatii iti maresc apetitul, o dieta restrictiva de la dulciuri, ma refer la cele care contin zahar, ar fi ideala; pe de alta parte esti inca in crestere asa ca nu tine cure de slabire, altfel in timp vei avea mai multe probleme, poti sa adopti o dieta bazata mai mult pe fructe si legume, iar dulciurile inlocuieste-le cu fructe uscate, creierul este un mare consumator de glucoza, pt invatat ai nevoie de zaharuri; si in ultimul rand, fa ceva mai multa miscare, orice iti place, mergi pe jos, pe scari, nu mai asa vei arde grasimile; sa fii frumoasa
  •  
    • 226 mesaje
    21 Mar 2008, 11:36
    0 0
    Sunt foarte bune sfaturile fetelor, dar pe langa asta, poate nu ar strica sa faci putina miscare.Sa te inscrii la o echipa de baschet sau ceva joc dinasta de echipa care sa te ajute putin.
  •  
    • 232 mesaje
    21 Mar 2008, 18:38
    0 0
    si daca maninci si chiar nu te poti abtine fa mult sport,corpul tau va fi superb si sunt sigura ca intr-o luna ai avea rezultate f bune.Eu fac sport,in fiecare zi macar 30min si ma simt super toata ziua...bafta
  •  
    • 232 mesaje
    21 Mar 2008, 18:45
    0 0
    Eu ma trezesc in fiecare dimineata sa maninc ceva dulce,apoi dorm mai bine,efectiv nu ma pot abtine sa nu maninc dimineata minim o cioco,dar cind ma trezesc pe la 10 ma pun la sport,macar acea cioco sa dispara,fara miscare nu vei reusi,deoarece chiar daca vei slabi,pielea ta va curge,ti se va lasa fundul apoi sinii,deci multa multa miscare,Ma intelegi???
  •  
    • 232 mesaje
    21 Mar 2008, 18:45
    0 0
    Eu ma trezesc in fiecare dimineata sa maninc ceva dulce,apoi dorm mai bine,efectiv nu ma pot abtine sa nu maninc dimineata minim o cioco,dar cind ma trezesc pe la 10 ma pun la sport,macar acea cioco sa dispara,fara miscare nu vei reusi,deoarece chiar daca vei slabi,pielea ta va curge,ti se va lasa fundul apoi sinii,deci multa multa miscare,Ma intelegi???
  •  
    • 183 mesaje
    21 Mar 2008, 19:37
    0 0
    Arianna adica te trezesti sa papi ciocolata si pe urma te bagi in pat?Care-i treaba ca nu inteleg.Pai la ce ora te trezesti?
  •  
    • 232 mesaje
    21 Mar 2008, 19:54
    0 0
    ma trezesc sa pap cioco incepind de la ora 5 dim-7 dim,da exact,ma bag in pat sa dorm,si crede-ma ca ma odihnesc super dupa ce pap ceva dulce
  •  
    • 232 mesaje
    21 Mar 2008, 19:58
    0 0
    Eu am 53kg,le-am obtinut doar prin miscare si sport,nu in exces.Deci nu m-am rupt cu sportul,doar cit sa ma mentin
  •  
    • 232 mesaje
    21 Mar 2008, 19:58
    0 0
    Eu am 53kg,le-am obtinut doar prin miscare si sport,nu in exces.Deci nu m-am rupt cu sportul,doar cit sa ma mentin
  •  
    • 476 mesaje
    22 Mar 2008, 00:40
    0 0
    byby4ever, nu exista diete usoare cu rezultate imediate; in primul rand cred ca ar trebui sa tii un jurnal al dietei, adica sa notezi tot ce mananci si la ce ore, astfel vei putea tine o evidenta si nu vei fi tentata sa crezi ca ai mancat mai putin decat ai mancat; apoi cred ca ar trebui sa micsorezi portiile si daca e posibil chiar sa cantaresti alimentele pe care urmeaza sa le mananci; cred ca o dieta buna este una disociata, in care incerci sa nu combini anumite alimente cum ar fi carnea cu lactatele iar painea niciodata nu trebuie mancata cu alte alimente, fructele trebuie consumate la cel putin o ora dupa masa, sau pot reprezenta o masa in sine; eu nu cred in dietele cu 3 mese pe zi sau cele care recomanda sa nu mananci nimic seara,eu sunt de parere ca trebuie sa mananci de fiecare data cand ti-e foame, adica stomacul nu trebuie sa roada niciodata in gol; teoretic poti slabi cu orice, totul se rezuma la cantitate, adica nu cred ca cateva tablete de ciocolata pe zi te ingrasa, dar daca mananci o ciocolata intreaga atunci e alta treaba; un alt aspect important e sa incerci sa observi daca intr-adevar ti-e foame sau pur si simplu mananci pentru ca esti stresata, suparata si atunci iti gasesti o oarecare alinare in mancare; sper ca ti-am dat cateva sfaturi utile, si incearca sa renunti la ideea de dieta cu efecte imediate, pasii marunti duc la rezultate durabile, cred eu; mult noroc si sunt sigura ca vei reusi, te pup
  •  
    • 32 mesaje
    22 Mar 2008, 11:21
    0 0
    pls,help me!!
    imi place mult ananasul in sirop light,dar am citit pe cutie k are doar 0.06kcal/100g.cum e posibil??
    stie cineva daca e adevarat?
    doar 100 g d ananas proaspat are 52kcal...qm ar putea fi posibil??
    pls,raspundeti-mi
    va poop
  •  
    • 93 mesaje
    23 Mar 2008, 11:55
    0 0
    Ecstasy, este sigur o greseala pe eticheta. In general ananasul in sirop light are in jur de 60 kcal/100 gr, iar cel in sirop heavy undeva in jur de 80kcal. Exista un ananas dietetic pe piata romaneasca, cred ca Maxim Diet (parca acesta este numele, insa nu bag mana in foc). Are dor 48kcal/100 gr caci nu este indulcit cu zahar. Ultima data l-am vazut la sectiunea de produse dietetice in Cora, insa si in Billa, Mega Image sau alte supermarket-uri.
    Amamasul in sirop light este indulcit tot cu zahar, insa in cantitate mai redusa... nu inteleg de ce-l numesc light
  •  
    • 4 mesaje
    23 Mar 2008, 18:22
    0 0
    Poti sa folosesti gelul cu aloe vera de la firma Forever.E foarte bun...am slabit vizibil intr`o luna de zile...doar k are un gust km aiurea dar o sa te obisnuiesti!
    PS: servesti dimineata 2 linguri din el pe stomacul gol...succes
  •  
    • 32 mesaje
    24 Mar 2008, 13:36
    0 0
    multumesc moolt,landmark