o intrebare

•  
    • 270 mesaje
    28 Feb 2008, 15:34
    0 0
    salutare tuturor..am si eu o nelamurire. de 3 saptamani am renuntat complet la dulciuri, iau crom, nu beau sucuri, nu mamanc paine alba, doar cartofi fierti si gratar de pui, salate fara sosuri, fructe f multe,ananas, biscuiti doar o data pe sapt, diminetile mamanc morcovi si iaurt degresat cu putin cereale integrale, fac sport de 3 ori pe saptamana..si totusi nu reusesc sa scap de 2 kilograme.stiu ca trebuie sa am rabdare dar credeam ca se va vedea ceva pana acum..daca cineva stie de ce stagnez, as aprecia f mult un sfat. va multumesc.
  •  
    • 71 mesaje
    28 Feb 2008, 15:39
    0 0
    Buna.Daca repeti o cura de mai multe ori nu mai are acelasi efect.Daca ai mai multe kg in plus se va vedea dupa ce dai jos vreo 5 daca ai in plus doar2-4 nu se va observa imediat.Stiu din propria experienta.
  •  
    • 540 mesaje
    28 Feb 2008, 17:00
    0 0
    Daca ai inceput sportul in acelasi timp cu dieta, s-ar putea sa fi pierdut ceva grasime, dar sa se fi adaugat masa musculara - care "atarna" mai greu.

Asta mai ales daca mergi la fitness, nu la aerobic.
  •  
    • 3 mesaje
    28 Feb 2008, 18:25
    0 0
    salut,iti inteleg dorinta ta de a arata perfect sau de a-ti aduce corpul la forma perfecta,dar ai putina rabdare!si inca ceva,incearca sa nu te examinezi foarte des in oglinda,si nu te cintari dupa fiecare ora de sport!vor aparea rezultate cit ai clipi din ochi!
  •  
    • 270 mesaje
    28 Feb 2008, 21:38
    0 0
    multumesc pt raspunsuri, fac Tae-Bo, transpir serios si vreau sa cred ca isi va face treaba intr-un final. in oglinda cam evit sa ma uit, pe cantar nu ma prea urc,dar simt pe haine ca s-au depus acele 2 kilograme mai ales pe solduri si pe coapse si arata foarte inestetic dupa parerea mea. nu am de gand sa renunt la aceasta dieta sau ce o fi, vreau sa perseverez si sper ca peste cam o luna sa pot purta din nou acea pereche de blugi care se incapataneaza sa incapa pe mine..de asemenea, m-am dus la farmacie si mi-au recomandat un ceai pentru eliminarea excesului de apa,care are gust oribil, dar strangem din dinti