Aparat fitness
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
22 Feb 2008, 09:240 0As dori sa cumpar un aparat pentru gimnastica. Care ar fi cel mai indicat pentru zona coapselor si a feselor? O bicicleta eliptica, una cu sa, un stepper, un aparat de vaslit.....?
-
22 Feb 2008, 12:58Buna! Cred ca banda de alergare, cea electrica.Eu am facut fitness, dar timpul nu imi mai permite, sunt indolenta, lenea de a pleca de acasa cand vin obosita de la serviciu, timpul pierdut dus-intors, lume multa, aparate ocupate...apoi am auzit ca ar fi si muti microbi...prefer sa imi achizitionez o banda electrica si un aparat de masaj(mai incolo,prima banda).Sunt sigura ca rezultatele nu vor intarzia sa apara iar investitia merita.Antrenorul fitness(care era profesor sport la vreo 50 de ani..deci le avea) mi-a spus ca banda de alergare iti lucreaza toti muschii. Oricum, mie mi-a placut sa folosesc acest aparat foarte mult, in 5 minute incepeam sa transpir..iar macar jumate de ora in fiecare zi te va ajuta.
-
22 Feb 2008, 13:07Aaa, acum am citi mai bine...coapse si fese...si banda cred ca e buna, te dezvolta armonios.Si aceste grupe de muschi mi-a placut sa le lucrez(mai ales pt fesieri)...era acolo un multifunctional care avea si o cordeluta pe care ti-o prindeai de picior si trageai de piciorus...f bine mi-a facut. Dar e cam mare aparatul pt acasa. In schimb am mai lucrat(mai inainte) foarte mult cu o banca. Stateam culcata pe burta si cu picioarele ridicam niste greutati care erau puse pe un dispozitiv al bancii...si chiar lucreaza...unei prietene ia facut un fund...mie mi-a lucrat foarte bine muschii fesieri dar nu prea m-am retinut de la mancare(eram mai mica atunci).
-
22 Feb 2008, 20:43Eu tocmai mi-am cumparat un shepper hidraulic. Cu toat conditia mea fizica de carema laudam, pot spune ca nu pot lucra acum, la inceput , mai mult de 7-8 minute intinse. Dar intr-un ritm de "lenes". Nu-i usor cu aparatele astea, ne pun la munca mai mult decat prin casa. Sper din toata inima ca pe cat muncesc la el si la cati bani am dat, sa am si rezultate. Daca nu...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness