CUM ITI POTI GASI DE MUNCA LA 20 DE ANI?
-
0 0FETELOR,SPUNETI-MI SI MIE CUM FAC SA-MI GASESC UN SERVICIU LA 20 DE ANI???
SE CAUTA NUMAI CU EXPERIENTA SAU DIN PROMOTIA ACTUALA DE LICEU.LICEUL L-AM TERMINAT DE 2 ANI IAR EXPERIENTA NU AM.
EXISTA VREO CALE DE MIJLOC SAU DACA NU IMI BAT JOC DE VIATA MEA,DUCANDU-MA VANZATOARE SAU LA TRICOTAJE,O SA MOR DE FOAME?...
PRECIZEZ CA IMI MERGE MINTEA DESTUL DE BINE-STIU SA UMBLU CU TEHNOLOGIA ACTUALA SI AM SI CALIFICARE DE CONTABILA.NUMAI CA NIMENI NU MA IA IN SEAMA...LA 20 DE ANI!... -
Am inteles ca sunt niste posturi la call-centere care necesita doar reply-uri la mail-uri.Stiti ceva despre asta?Sau daca se poate si la domiciliu,printr-un contract de colaborare?
Sau redactarea de articole ptr diverse reviste-tot un fel de colaborare prin intermediul internetului(care nu solicita prezenta la sediu)? -
Vad ca esti foarte insistenta...cred ca in loc sa-ti pierzi timpul pe aici mai bine chiar ai incerca sa-ti gasesti un job (cred tie ti se potriveste vorba "ma duc dupa servici, da doamne sa nu gasesc").
Un sfat:schimba-ti atitudinea...comportamentul de mahala de care ai dat dovada pe celelalte topicuri nu-ti va aduce nici macar un post de vanzatoare