CUM ITI POTI GASI DE MUNCA LA 20 DE ANI?

•  
    • 49 mesaje
    19 Feb 2008, 18:39
    0 0
    FETELOR,SPUNETI-MI SI MIE CUM FAC SA-MI GASESC UN SERVICIU LA 20 DE ANI???
    SE CAUTA NUMAI CU EXPERIENTA SAU DIN PROMOTIA ACTUALA DE LICEU.LICEUL L-AM TERMINAT DE 2 ANI IAR EXPERIENTA NU AM.
    EXISTA VREO CALE DE MIJLOC SAU DACA NU IMI BAT JOC DE VIATA MEA,DUCANDU-MA VANZATOARE SAU LA TRICOTAJE,O SA MOR DE FOAME?...
    PRECIZEZ CA IMI MERGE MINTEA DESTUL DE BINE-STIU SA UMBLU CU TEHNOLOGIA ACTUALA SI AM SI CALIFICARE DE CONTABILA.NUMAI CA NIMENI NU MA IA IN SEAMA...LA 20 DE ANI!...
  •  
    • 74 mesaje
    19 Feb 2008, 18:57
    0 0
    Esti din Bucuresti?
  •  
    • 49 mesaje
    19 Feb 2008, 19:31
    0 0
    NU,DIN OLT
  •  
    • 49 mesaje
    19 Feb 2008, 19:32
    0 0
    Si apropo,ma refeream doar la posturi decente-exclus treburi de genul videochat-aviz amatorilor...
  •  
    • 49 mesaje
    19 Feb 2008, 19:35
    0 0
    Am inteles ca sunt niste posturi la call-centere care necesita doar reply-uri la mail-uri.Stiti ceva despre asta?Sau daca se poate si la domiciliu,printr-un contract de colaborare?
    Sau redactarea de articole ptr diverse reviste-tot un fel de colaborare prin intermediul internetului(care nu solicita prezenta la sediu)?
  •  
    • 91 mesaje
    22 Feb 2008, 14:40
    0 0
    ooof numai la dieta nu postai....si aici dam de tine? draga mea la vocabularul care il ai, fii sigura ca nu ai sa gasesti un job de contabila pururi veci....si ai sa razi...nici macar un post de vanzatoare nu poti ocupa cu limbajul tau de mahala...nu te enerva iar
  •  
    • 51 mesaje
    22 Feb 2008, 15:24
    0 0
    Vad ca esti foarte insistenta...cred ca in loc sa-ti pierzi timpul pe aici mai bine chiar ai incerca sa-ti gasesti un job (cred tie ti se potriveste vorba "ma duc dupa servici, da doamne sa nu gasesc").
    Un sfat:schimba-ti atitudinea...comportamentul de mahala de care ai dat dovada pe celelalte topicuri nu-ti va aduce nici macar un post de vanzatoare
  •  
    • 267 mesaje
    23 Feb 2008, 15:38
    0 0
    ca zarzavagioaica ai da foarte bine....
  •  
    • 71 mesaje
    27 Feb 2008, 14:58
    0 0
    Dak nu cauti nu gasesti postu nu iti vine aksa si eu kut dar dupa ce termin posliceala sper sa si gasesc.In primul rand trebe sa fi f.prezentabila o stiu din propria exp.Tot ce trebue sa faci este sa umbli sa te interesezi.BAFTA.