Ce sa fac sa nu mai mananc cu pofta?

•  
    • 10 mesaje
    18 Feb 2008, 13:41
    0 0
    va rog sa ma ajutati! Nu stiu ce am mananc cu pofta parca as fi un copil care mananca o ciocolata.Daca mananc la masa mai putin mai tarziu iara ma gandesc la mancare.E normal asa ceva?
  •  
    • 49 mesaje
    18 Feb 2008, 18:29
    0 0
    Este perfect normal,nu te ingrijora.Probabil este din cauza unor erori alimentare asociate-de exemplu daca nu mananci ceva bogat in glucide si calorii dimineata iti va fi foame tot restul zilei.Iar daca sari peste vreo masa,la urmatoarea vei manca dublu,sa fi sigura de asta!...
    Spune-mi intai CE ,CUM si CAND mananci ca sa te pot ajuta.Si cata apa bei si cat sport faci.
    Pentru inceput,eu zic sa bei o cana mare cu apa inaintea fiecarei mese.Astept raspunsul tau pentru alte detalii.
  •  
    • 15 mesaje
    18 Feb 2008, 18:35
    0 0
    Este bine ca mananci cu pofta,inseamna ca esti o persoana sanatoasa
  •  
    • 650 mesaje
    18 Feb 2008, 19:19
    0 0
    exact, vorba lui envy, bucura-te ca ai pofta de mancare. sunt oameni bolnavi care nu pot manca. tu ,sigur, te gandesti la silueta , insa , exista sportul draga mea, e sanatos, iti modeleaza frumos corpul.
  •  
    • 3036 mesaje
    18 Feb 2008, 21:02
    0 0
    sandy, DA, este normal.

exista persoane care nu pot dormi cu stomacul gol. si eu ma numar printre ele si tot asa, ca si tine, imi faceam griji c-o fi, c-o pati... pana am vazut o emisiune pe discovery channel in care era vorba despre un studiu privitor la aspectul asta. este vorba de activitatea unei glande minuscule aflate in creier.
  •  
    • 689 mesaje
    18 Feb 2008, 23:02
    0 0
    e normal sa ai pofta de mancare...nu e normal ca dupa 1-2 ore sa te gandesti iarasi la mancare...
  •  
    • 10 mesaje
    19 Feb 2008, 06:48
    0 0
    Va multumesc pentru raspunsuri sunteti niste scumpe.Am opservat ca citind ce spuneati, parca ma simpt mai sigura pe mine.(sau cam asa ceva)Cand discuti cu cineva si iti da sfaturi e alceva eu nu aveam nici cu cine s-a vorbesc..
  •  
    • 105 mesaje
    20 Feb 2008, 18:47
    0 0
    daca nu ai probleme cu greutatea sau de sanatate, nu-ti fa griji.