Buna!

•  
    • 5 mesaje
    16 Feb 2008, 13:20
    0 0
    dieta cu varza
  •  
    • 127 mesaje
    16 Feb 2008, 14:04
    0 0
    Dieta cu varza este o tampenie macabra...
    Scaderea in greutate se produce datorita aportului extrem de redus de calorii, deci practic este un regim de infometare. Este adevarat ca se pot obtine rezultate "miraculoase", insa acestea sunt de scurta durata si la reluarea regimului alimentar normal, kilogramele sunt puse imediat la loc.
    Este o dieta monotona, saraca in nutrienti si care priveaza organismul de o multime dintre lucrurile de care are nevoie.
    Nu recomand.
  •  
    • 49 mesaje
    16 Feb 2008, 20:52
    0 0
    NU iti distruge vitaminele din corp si nici nu iti distruge viata
    Unii dintre voi postati ca sa va aflati in treaba..

Citez : Expertii nu sunt de acord cu aceasta dieta, identificind-o drept o alta manie a vegetarienilor, a carei calitate de baza este ca elimina apa din tesuturi. "Varza nu arde grasimile"

Intr-un cuvant,nu te ajuta prea mult,in schimb iti da peste cap regimul si pofta de mancare.
  •  
    • 5 mesaje
    17 Feb 2008, 21:00
    0 0
    MULTUMESC MULT DRAGA MEA.AI VREO DIETA CARE M-AR AJUTA SA SLABESC?
  •  
    • 49 mesaje
    17 Feb 2008, 21:58
    0 0
    Eu am slabit sanatos cu dieta Montignac,daca vrei sa incerci...e foarte bine organizata,nu te infometezi si functioneaza.

Dieta South Beach se mai zice ca e populara,dar eu nu risc.Incearca sa treci pe la un nutritionist.
  •  
    • 5 mesaje
    17 Feb 2008, 23:36
    0 0
    multumesc draga mea CanDya_ esti tare draguta in comparatie cu alte pers.de pe forum