sal

•  
    • 3 mesaje
    15 Feb 2008, 22:00
    0 0
    asi dorii si e u niste sfaturi pt slabit
  •  
    • 49 mesaje
    15 Feb 2008, 22:14
    0 0
    Mai sunt topicuri,si vad ca nu destule..
    I-ati o revista de specialitate,daca nu gasesti cauta pe google..

Important e sa slabesti,spunea cineva, "cu cap",adica sa treci pe la un nutritionist,sa nu te infometezi si altele Sunt multe si in plus,fiecare organism reactioneaza diferit,deci ai timp sa incerci.
  •  
    • 3 mesaje
    15 Feb 2008, 22:25
    0 0
    sa trec pe la nutritionist nu imi permite buzunarul,dar nu am prea multe kg de dat jos ,insa nu mai am ambitia de anul trecut cind am slabit cele 5-6 kg pe care le am in plus merci
  •  
    • 127 mesaje
    16 Feb 2008, 14:12
    0 0
    Ambitia iti trebuie pentru inceput. Apoi trebuie sa nu revii la vechile obiceiuri. Fa mult sport (chiar daca nu te poti duce la o sala, poti face exercitii acasa, sunt destule exemple pe net, si fara sa ai aparate). Si in al doilea rand abtine-te de la dulciuri si paine.
  •  
    • 49 mesaje
    16 Feb 2008, 16:27
    0 0
    Eu iti recomand pilates (nu orice exercitii de pe net) este eficient si se vad rezultatele.Daca nu iti place poti sa incerci tae bo (si asta e bun).

Dulciuri poti sa manaci abia dupa ce s-a obisnuit corpul cu dieta,nu neaparat deloc,dar in cantitati mici.Si deasemenea poti sa mananci paine neagra o data sau de 2 ori pe saptamana.Elimina uleiul de floarea-soarelui (nu numai dulciurile si painea,cum ti-a spus dianna),zaharul,sosurile grase,mancarea la fast-food,pizza etc.Mananca multe legume si fructe (mai putine banane si struguri),fa-ti salate,nu sarii peste micul-dejun,nu te infometa,bea multa apa..

Si voi,mai documentati-va inainte sa dati sfaturi
  •  
    • 127 mesaje
    18 Feb 2008, 10:59
    0 0
    postat de: CanDya_ la data: 2008-02-16 16:27
    Si voi,mai documentati-va inainte sa dati sfaturi

Care voi, ca am raspuns doar eu. Te incluzi cumva si pe tine?

In primul rand mi-am spus parerea... nu am scris nicaieri ca o sfatuiesc , nu am zis ORICE exercitii, ci am zis ca sunt destule si isi poate alege ceea ce i se potriveste mai bine...
    Nu am de ce sa ma documentez, eu am scris doar ceea ce mi-a venit prima data in minte (sic)
    Daca trebuie sa se documenteze cineva, cred ca initiatoarea topicului ar fi cea mai in masura, asta daca nu a cerut cumva opinii neprofesioniste
    Si nu am spus ca ceea ce am scris eu ar fi ceva complet sau singura varianta.
  •  
    • 49 mesaje
    18 Feb 2008, 19:48
    0 0
    Ok,am zis voi pentru ca am nu ma adresam numai tie (cred ca asta era evident,dar,ca deh)

Nu esti prea dotata la capitolul materie cenusie.In fine,nu am gand de cearta!S-a terminat si gata!