sal
-
0 0asi dorii si e u niste sfaturi pt slabit
-
Mai sunt topicuri,si vad ca nu destule..
I-ati o revista de specialitate,daca nu gasesti cauta pe google..
Important e sa slabesti,spunea cineva, "cu cap",adica sa treci pe la un nutritionist,sa nu te infometezi si altele
Sunt multe si in plus,fiecare organism reactioneaza diferit,deci ai timp sa incerci. -
Eu iti recomand pilates (nu orice exercitii de pe net) este eficient si se vad rezultatele.Daca nu iti place poti sa incerci tae bo (si asta e bun).
Dulciuri poti sa manaci abia dupa ce s-a obisnuit corpul cu dieta,nu neaparat deloc,dar in cantitati mici.Si deasemenea poti sa mananci paine neagra o data sau de 2 ori pe saptamana.Elimina uleiul de floarea-soarelui (nu numai dulciurile si painea,cum ti-a spus dianna),zaharul,sosurile grase,mancarea la fast-food,pizza etc.Mananca multe legume si fructe (mai putine banane si struguri),fa-ti salate,nu sarii peste micul-dejun,nu te infometa,bea multa apa..
Si voi,mai documentati-va inainte sa dati sfaturi
-
postat de: CanDya_ la data: 2008-02-16 16:27
Si voi,mai documentati-va inainte sa dati sfaturi
Care voi, ca am raspuns doar eu. Te incluzi cumva si pe tine?
In primul rand mi-am spus parerea... nu am scris nicaieri ca o sfatuiesc
, nu am zis ORICE exercitii, ci am zis ca sunt destule si isi poate alege ceea ce i se potriveste mai bine...
Nu am de ce sa ma documentez, eu am scris doar ceea ce mi-a venit prima data in minte (sic)
Daca trebuie sa se documenteze cineva, cred ca initiatoarea topicului ar fi cea mai in masura, asta daca nu a cerut cumva opinii neprofesioniste
Si nu am spus ca ceea ce am scris eu ar fi ceva complet sau singura varianta.