Pufoasa sau uscata?
-
0 0vad ca nu va potoliti deloc cu slabitul ala, fara sa va pese ca unele fete arata bine si fara sa sufere de foame...
-
sunt de acord....uite ,sotului meu i-au placut intotdeauna femeile cu forme,am niste colegi destul de tineri ,care de asemenea subscriu cu mare placere acestor forme rotunjoare. Consider ca ,gusturile nu se discuta,si toleranta e cea care ar trebui sa ne guverneze viata!fiti toleranti,cu oricine si cu orice,fiecare are dreptul la liber arbitru,fiecare are dreptul sa traiasca!
-
o.k. sunt de acord cu voi, dar sunt si fete care vor sa slabeasca , eu de ex. sunt micuta de inaltime si cum ma ingras 2-3 kg se vad ca naiba, plus ca fac niste falcute deloc dragute

Nu este nimeni obligat sa slabeasca dca nu vrea, si eu conosc durdulii simpatice foc, fiecare ar trebui sa aiba greutatea la care se simte bine. Nici nu mi-ar placea nici mie toata viata sa o tin numai intr-o dieta, sa numar caloriile mereu. Dar cand i iau razna, ma simt nasol, ca acum de ex. ar trebui sa slabesc vreo trei kg si nu pot, ca incep dimineata dieta si pana seara uit de ea.
-
E o diferenta intre a avea forme si a avea roluri si roluri de grasime. Cine sa simte bine asa sa fie sanatoasa si iubita.
Si ca sa raspund la intrebare : nici pufoasa si nici uscata, ci ATLETICA,IN FORMA, asa imi place sa fiu : sa alerg 45 de minute de trei ori pe saptamana, 30 minute pilates de doua ori pe saptamana, mancat din 3 in 3 ore de cand ma trezesc dimineata de la 6.30 si pana la 19.00 si o relaxare deplina in tot.
Asta-i cheia succesului ( la mine ) : relaxarea. Atentie! Am zis relaxare nu nepasare. Hai nu mai fiti asa incrancenate! Trebuie doar sa va iubiti mai mult pe voi inseva si sa va acordati mai mult timp.
Egoist, dar adevarat! -
Depinde cat de dolofana...Daca ii ies sunculitele pe afara intr-un mod nu prea sexy,si mai se imbraca in alb si stramt,atunci e jenant.Parerea mea e ca oricine ar putea arata binisor daca nu ar mai manca nimic dupa ora 6 ,si ar evita bauturile tip cola,fanta si dulciurile.Eu asa am slabit 3 kg in 2 luni(mancand si PAINE),fara sa sufar de foame si fara diete.Va pup pe toate!!!
-
Cris_stef eu cred ca ai ramas in urma cu vremurile. Daca la tine in casa numai tu faci treaba si asa crezi tu ca e normal, asta e datoria femeii, afla ca in ziua de azi treburile sunt impartite intre soti. Normal ca un barbat daca nu e pus la treaba zice merci, dar daca ai un pic de pretentie, ai avea timp, o ora pe zi si pentru tine. Oare el nu are pt el?
-
1."o pustoaica care abea deschide ochii".
Nu am auzit de cuvantul "abea", poate doar de vb "a bea".
2.Una e sa ajuti si alta e sa imparti treburile in casa.
Ontopic- eu nu cred ca a ajuns un lux sa-ti permiti o ora pe zi pt tine. Cunosc persoane care tot asa, spun ca nu au timp, dar au timp de altele: o barfa cu o prietena, o telenovela...Daca ar fi cum zici tu, salile de aerobic-fitness ar fi goale, nimeni nu ar mai avea timp de nimic decat de serviciu. -
"Ryan, se pare ca nu esti casatorita daca iti" permiti "atatea lucruri; sau daca esti iti gateste , spala si face curat altcineva in locul tau."
"altcineva in locul tau", tu ce ai intelege din ceea ce ai scris? ca ea trebuie sa faca mancare, sa spele, sa faca curat. Unde e impartirea treburilor?
"Aici se vb. despre femeile care mai au si case de intretinut". Poate mi-a scapat mie dar nu am vazut ca initiatoarea topicului sa spuna despre ce categorie de femei se vorbeste. -
Poate nu-ti dai seama cand jignesti pe cineva. Mi-e si mila de tine. Era vorba de o ora pe zi in care sa ne gandim si la noi. Daca tu nu poti pricepe, nu generaliza. Sunt persoane, precum cea criticata de tine initial, care au timp zilnic. Care e problema ta? In afara de a jigni pe cineva ce mai stii? Sa scrii cu siguranta nu.
-
Si nu fac sport ca sa slabesc ci pentru a fi in forma, nu sunt slaba, am si eu forme destul de generoase, dar la fiecare persoana kg se vad altfel, eu sunt "potrivita" la greutatea asta...
Nu sunt adepta dietelor, dar pledez pentru sport pt ca numai asa poti avea o "carne" ferma. Apoi mai e consumul de legume, fructe si apa plata.
Plus 7-8 ore de somn, o viata sexuala normala, incredere in sine, etc. -
Eu, sunt de acord in mare parte cu cris_stef, as vrea tare mult sa fac sport, dar din punct de vedere financiar nu-mi permit si nu numai.Poate as vrea sa devin si eu vegetariana, dar iarasi nu-mi permit pt.ca la cat costa legumele si fructele in ziua de azi.............este enorm.Cu alte cuvinte, ca sa te "respecti" iti trebuie si o anumita suma de bani pe care unele dintre noi nu o au.Si din cauza asta cred ca vrea sa spuna ca este suficient sa mergi pe jos.Nu scriu asta ca sa ma compatimiti dar macar sa va ganditi si la cele care nu-si permit si care ar dori sa-si permita si ele acest lux.Amandoua aveti dreptate in felul vostru, dar greseala voastra este ca voi ganditi doar din punctul vostru de vedere nu si al celui de langa voi.
-
Perfect de acord cu tine. Problema e ca ea nu a spus ca nu are bani de sala ci ca o femeie cand are o familie trebuie sa spele, sa faca mancare si curat si de aia nu mai are timp de ea. Eu zic ca poti alerga seara sau dimineata gratis, sau poti face sport cu bani putini daca vrei.
Apoi, faze de genul ca de aia ma duc la sala ca mananc nu stiu ce si cand ma las de sport o sa ajung cat blocul....